Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ora uydu alıcım var yardım edermisiniz please?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> ora uydu alıcım var yardım edermisiniz please? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aspirin_00

11 Haziran 2008; 20:29:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar ora uydu alıcım var fakat habire para vermekten bıktım bu şifre olayına acaba
bu markayı kullanan varmı bu cihaza hangi kabloyla program yada şifre kırma programı ekleniyor. geniş bir bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
bugun 10 ytl program attırtım sırf atv için evinde program atan arkadaşlar varsa bana bilhassa yardımcı olursanoız sevinirim cihazın neresine ne kablosu sokuyorlar da bilgisayardan program attırıuorlar
bu işde yeniyim

hayırlı akşamlar saygılar

velideli

11 Haziran 2008; 20:41:17 

arkadaşım cihazının sistem bilgisinden yazılım versiyonunu modelini yazarmısın

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
aspirin_00

11 Haziran 2008; 21:00:34 

Ora AT-5010 DCI: DVB-S, 4080 Ch., 2x Common Interface
modeli bu olsa gerek 2 tane kart giriş yeri varda
http://www.satellite-heaven.de/Receiver/pictures/r_s/ora-at5010.jpg

resimdeki aynısı
emu denen birşeyde varmış sonradan duydum bilgilerinizi arz ederim arkadaşlar

velideli

11 Haziran 2008; 21:44:30 

arkadaşım cihazına ister kendi yazılımını istersen sunny 7010 dcı yazılımını atabilirsin eğer önceden yazılım yüklettinse şu anda kumandadan sarı mavi yeşil menü tuşlarına bas key menüsü çıkar orada biss bölümüne 000000 00 1000000000000000 yazarsan atv yi izleyebilirsin zaten yazılım yüklesen bile turksatta izleyebileceğin şifreli kanal yok ama yinede burayı incele istersen http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=35630

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
aspirin_00

13 Haziran 2008; 15:24:36 

sorun birde şu arkadaşlar ben razervera bilgisayardan nasıl yukleme yapacağım yukleme için ne tür kaplo lazım acaba
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim arkadaşlar

aspirin_00

13 Haziran 2008; 15:31:05 

velideli verdiğin site çok işime yaradı ellerine sağlık ;)

majeste01

13 Haziran 2008; 16:02:05 

ora yazlımı pek cıkmıyor arkasın dedigi gibi sunny yukleyebilirsin.www.depo.gen.tr e gir ordaki forumlardan yararlanabilirsin

bodrumlu2

14 Haziran 2008; 9:37:41 

www.depo.shows.it linkinde görmüştüm sanki..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
aspirin_00

14 Haziran 2008; 10:56:58 

ya arkadaşlar hani yazılım attırdım yazılıma göremi atv şifresi girilecek yoksa emu blmu açmıştım sonra daha açılmamaya başladı makına reset atıyor kendı kendıne tekrar program attırdığım yere getirdim cihazıda
bu cihaza hangi kaployla program yukluyorlar mısal programı buldum rezervira nasıl yukleyecem blootot yok ki ander kaybananın :D:D:D:D

velideli

14 Haziran 2008; 11:07:04 

arkadaşım cihazına yazılım attırmaya neden para veriyorsunki biraz araştırmayla kendin yapabilirdin cihaza yazılım com port üzerinden atılır rs 232 kablo ile atılır şu anda ise key bölümüne ulaşmak için kumanda üzerinden sarı mavi yeşil menü tuşuna bas key memüsü açılır oarada ekle dersin 000001 00 1000000şeklinde ne kadar boşlul varsa 0 la doldur exıt tuşuyla çık menu sistem bilgisi kanal kilıdini açık yap işlem tamamdır çihazının hv sini yazarsan yazılım gönderebilirim

not: menü sistem bilgisi yazılım versiyonu orada ne yazıyorsa buraya ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 14 Haziran 2008; 11:12:35 >

aspirin_00

14 Haziran 2008; 11:23:24 

dostum tşk ederim o rs232 kablosu bende yok birde forumlarda cihazdan cihaza mı ne değişiyormu o kaplo
ikişncisi program attırmıştım ya seni dediğin sarı mavi yeşil ve menu tuşlarına basınca emu blm geliyordu daha sonra gelmemeye başladı ve makina kapanmaya başlıyor her uygulamam da suan yaptırdıgım yere getirdim cihazı program galiba sorun çıkardı.

velideli

14 Haziran 2008; 11:44:52 

yok arkadaşım kablo standartttır değişmez belki götürdüğün yer yanlışlıkla emusuz yazılım yüklemiş olabilir ondan key menüsü çıkmıyordur istersen cihazının üzerinden 3 defa exıt kumanda üzerinden 1 tuşuna bas cihazını resetle yalnız tv bağlantın rf kablosu ile bağlıysa frekansı değişebilir tv den tekrar aratman gerekir cihazının sistem bilgisinden yazılım versiyonuna bak orada 12 01 a5 yada 12 c1 a5 şeklinde bir yazı olmalı seninkinde ne yazıyor

aspirin_00

14 Haziran 2008; 11:50:29 

suan cihaz bende değil programı tekrar yukleyecek lar ilk den cıkıyordu emu sonra cımamaya başladı o yuzden diyorum programı sorun cıkardı diye diğer özelliklere hiç bakamdım bu gun kafam cok bulanık bu olaydan sonra rs232 kablosunu bugun alırım ama ileride program atarım artık bugun yuklerler
sorun çıkarsa mesaj atarım
bilgi verdiğin için tşk ederim saygılar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> ora uydu alıcım var yardım edermisiniz please? Sayfa: [1]
Buraya git: