merhaba arkadaşlar ora uydu alıcım var fakat habire para vermekten bıktım bu şifre olayına acaba bu markayı kullanan varmı bu cihaza hangi kabloyla program yada şifre kırma programı ekleniyor. geniş bir bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. bugun 10 ytl program attırtım sırf atv için evinde program atan arkadaşlar varsa bana bilhassa yardımcı olursanoız sevinirim cihazın neresine ne kablosu sokuyorlar da bilgisayardan program attırıuorlar bu işde yeniyim
arkadaşım cihazına ister kendi yazılımını istersen sunny 7010 dcı yazılımını atabilirsin eğer önceden yazılım yüklettinse şu anda kumandadan sarı mavi yeşil menü tuşlarına bas key menüsü çıkar orada biss bölümüne 000000 00 1000000000000000 yazarsan atv yi izleyebilirsin zaten yazılım yüklesen bile turksatta izleyebileceğin şifreli kanal yok ama yinede burayı incele istersen http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=35630
ya arkadaşlar hani yazılım attırdım yazılıma göremi atv şifresi girilecek yoksa emu blmu açmıştım sonra daha açılmamaya başladı makına reset atıyor kendı kendıne tekrar program attırdığım yere getirdim cihazıda bu cihaza hangi kaployla program yukluyorlar mısal programı buldum rezervira nasıl yukleyecem blootot yok ki ander kaybananın :D:D:D:D
arkadaşım cihazına yazılım attırmaya neden para veriyorsunki biraz araştırmayla kendin yapabilirdin cihaza yazılım com port üzerinden atılır rs 232 kablo ile atılır şu anda ise key bölümüne ulaşmak için kumanda üzerinden sarı mavi yeşil menü tuşuna bas key memüsü açılır oarada ekle dersin 000001 00 1000000şeklinde ne kadar boşlul varsa 0 la doldur exıt tuşuyla çık menu sistem bilgisi kanal kilıdini açık yap işlem tamamdır çihazının hv sini yazarsan yazılım gönderebilirim
not: menü sistem bilgisi yazılım versiyonu orada ne yazıyorsa buraya ekle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 14 Haziran 2008; 11:12:35 >
dostum tşk ederim o rs232 kablosu bende yok birde forumlarda cihazdan cihaza mı ne değişiyormu o kaplo ikişncisi program attırmıştım ya seni dediğin sarı mavi yeşil ve menu tuşlarına basınca emu blm geliyordu daha sonra gelmemeye başladı ve makina kapanmaya başlıyor her uygulamam da suan yaptırdıgım yere getirdim cihazı program galiba sorun çıkardı.
yok arkadaşım kablo standartttır değişmez belki götürdüğün yer yanlışlıkla emusuz yazılım yüklemiş olabilir ondan key menüsü çıkmıyordur istersen cihazının üzerinden 3 defa exıt kumanda üzerinden 1 tuşuna bas cihazını resetle yalnız tv bağlantın rf kablosu ile bağlıysa frekansı değişebilir tv den tekrar aratman gerekir cihazının sistem bilgisinden yazılım versiyonuna bak orada 12 01 a5 yada 12 c1 a5 şeklinde bir yazı olmalı seninkinde ne yazıyor
suan cihaz bende değil programı tekrar yukleyecek lar ilk den cıkıyordu emu sonra cımamaya başladı o yuzden diyorum programı sorun cıkardı diye diğer özelliklere hiç bakamdım bu gun kafam cok bulanık bu olaydan sonra rs232 kablosunu bugun alırım ama ileride program atarım artık bugun yuklerler sorun çıkarsa mesaj atarım bilgi verdiğin için tşk ederim saygılar