Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bufferın bası hddyi bozarmı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> bufferın bası hddyi bozarmı ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ali Arslan

11 Haziran 2008; 18:38:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kullandıgım ses sistemin basından memnun değilim arkadaştan tüp bas aldım ve masamın altına koydum bas fevkaleydi çok süperdi masada duran herşey oynuyordu benim ses sistemindeki buffer çift bobinli yani 2 hat geliyor buffer da 100w 6ohm tüp bastaki buffer jvc marka 600w 4 ohm büyük ihtimalle gercek değildir ama çok etkili sistemin bufferından sorunum şu sürekli baslı dinlesem hddler bozulurmu yada bufferı başka yeremi koymalıyım ha bu arada ses sistemin kendi bufferını iptal edecem 1 tane daha tüp bas alıp diger cıkışıda kullanacam yada çift bobinli buffer almak daha mı iyi

bufferdan bi görüntü birazdan bufferın için acıp resmini koyacam siz karar verin sahtemi değilmi

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 11 Haziran 2008; 18:51:25 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
DRACON1C

11 Haziran 2008; 19:34:23 

Harddisklerin sağı solu belli olmaz, ben yere düşürdüm hiçbir şey olmadı, başka bir zaman arkadaşa götürdüm, yolda hiçbir şey olmamasına rağmen çalışmadı!!
Bence o buffer ı başka bir yere al, çok sarsıntı yaparsa (sürekli) bozabilir, iyi düşünmüşsün, ben olsam belki aklıma gelmeyebilirdi..

Para iyidir, çok şey alırsın bazen ise değildir insanları satın alırsın !

Amd Athlon 64 3200 o.c 2400 Mhz - 2gb ddr ram - Seagate 250gb ST3250410AS 3.aaf - Sapphire 2600 pro agp - 19 Inc Samsung - FSP 400 Watt PSU

--- Panasonic Lumix FX12 ---
S@ldırg@n

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 19:38:46 

Bende de JBL 1000 Wattlık buffer var baya uzun zaman oldu onu kullanıyorum benimki de masanın altında duruyo ve bu zamana kadar bi sorun olmadı.6-7 ay olmuştur.

iPod Touch 8 Gb 2.0.1 Jailbroken - Sennheiser IE4

Eski Nick: ummount
Ali Arslan

11 Haziran 2008; 20:32:10 

şimdi arkdaştan bi kabin aldım bi kaçtanede buffer sizce hangisi daha kaliteli alpine var bitane ama kaç w belli değil en iyi bası sanki tüp basta aldım kırmızı kabinde duran buffer çift bobinli ve 800w diyo sesi fazla acınca cat cat ediyo sanki iki plastik birbirine vuruyo gibi sanırım ses sistemi yetmiyo bide alpine var onu takıp deneyecem en sagda olan kırmızı kabinin üstünde va sagda duran buffer ses sistemin kendi orjinali ama elimdekilerden güzel bas vermiyo yoksa tüp bas masamın altında oldugu içinmi bana öyle geliyo

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Ali Arslan

11 Haziran 2008; 21:08:02 

yukarı

gokhan2

12 Haziran 2008; 10:20:42 

Benim suan kasanin yaninda ayni şekilde duran onun 30 cm liği var bişey olmuyor. 2 aydir kullaniyorum... Ayrica ne alakasi var ki manyetik etkisi yok bir şeyi yok. Ayrica bu ürünün tam karşisinda duran Gt4 Jbl 250 rms 1000 watt peak ürünüm var. Evde oynamiyan cam pencere kalmiyor tabiki ama şimdiye kadar kasaya hiç bir zaririni görmedim :)

[/size]
Ali Arslan

12 Haziran 2008; 10:40:44 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Benim suan kasanin yaninda ayni şekilde duran onun 30 cm liği var bişey olmuyor. 2 aydir kullaniyorum... Ayrica ne alakasi var ki manyetik etkisi yok bir şeyi yok. Ayrica bu ürünün tam karşisinda duran Gt4 Jbl 250 rms 1000 watt peak ürünüm var. Evde oynamiyan cam pencere kalmiyor tabiki ama şimdiye kadar kasaya hiç bir zaririni görmedim :)

bak arkadaşım hdd calışırken hddyi kıpırtdatmayın diye bi söylenti var kafa diske vurabilir gibisinden şimdi malum müzik dinliyorum tüp bas masanın altında iken cok etkili oluyor masada duran ne varsa oynuyor dün bardağın içindeki kaşık oynuyordu yani bas çok etkili hddlere bi zararı olurmu bu şiddetli titreşimlerden kafa disklere vururmu yada hdd hiçbişey olmazmı sorum bu umarım anlatabilmişimdir

ibo3458

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Haziran 2008; 13:25:12 

Müslüm dinlersen bozmaz ama metal dinlersen ram bile dayanmaz söylemedi deme

Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Doğalgaz Uygulamasını Sorun
Ali Arslan

12 Haziran 2008; 13:30:38 

ben hertürlü müzigi dinlerim müslüm babanın da çok güzel parcaları var

Ali Arslan

19 Haziran 2008; 13:30:34 

anlaşılan bu konu kimsenin ilgisini cekmemiş nedense

by*cambaz

21 Haziran 2008; 9:22:51 

Kardeşim hiçbirşey olmaz Ben imzamdaki subları kullanıyorum resmen ev yıkılıyor.Klavye felan hep oynuyor.Bassda tam kasanın bitişiğinde ama hiçbirşey olmuyor

Ali Arslan

21 Haziran 2008; 9:25:00 

o kadar titreşimde bozulmaması lginç dogrusu ama kasadan söküp biyere götürken bozuluyo ilgin başıma2kez geldi bu bozulma hadisesi

nixniz

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 12:51:04 

Bende 35cm prof sub var

15cm yakınına getirmediğin sürece hiç birşey olmaz...

kendi anti şokları var zaten ...

15cm den yakın olması miknatıslanmadan dolayı zarrlı oluyor hdd kendi kendini çiziyor içerden böyle bi sorun oluyor yoksa herhangi bir sorun olmuyor

SaiNtS ANYWHereeE
Boinic Grid Manyağı :)
BoincStats Takım Sıralamamız
keleminabi

25 Haziran 2008; 1:55:08