Arkadaşlar bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım ve ku990 için bir kaç sorum var Multi touch özelliği varmı Kulaklıktan ve hoperlörden ses iphoneye ve 6233 e göre nasıl (6233 eski telefonum çalındı :() İzlediğim youtubedeki tanıtım videolarında dokunmatik özelliği için biraz bastırmak gerekiyor gibi sert bastırmassak algılamıyor mu? Telefonun hız durumu nasıl? Düşüren falan oldu mu sağlam mı telefon? Iphone mi Ku990 mı??? Ve telefonun en sevdiğiniz özelliği nedir acaba Bu soruları yanıtarsanız çok sevinirim... Teşekkürler..
bence ne yap biliyormusun... bi kere iphone neredeyse değerini kaybetmiyor hatta iyi bir araştırma yapıp alırsan, aldığın fiyattan daha fazlaya satma imkanın bile var. onun için önce iphone al, kullan çünkü herkesin deneyimini yapması gereken bir alet gibime geliyor. eğer senin ihtiyaçlarını karşılamassa sat yerine viewty al. ben her ikisinide kullanmadım ama viewty aşığıyım tarafsızım yani ama yinede iphone denilen aletin tadına bence her kullanıcı bakmalı.
ekrana bastirmak gerekmiyor gayet hassas. ses ve goruntu kalitesinde birinci divx sertifikalit tek telefon n95 ve turevi telefonlar bile yanina yaklasamazken ipodlari bile rezalet olan(ses kalitesi vasat) bir markanin telefonunu almak nekadar mantikli bilinmez ses yuksekligi olarak herkezi tatmin etmeyebilir ama benim icin yeterli multi touch yok gerekte yok :D hiz durumu guzel sadece icine yuzlerce sarki attiktan sonra bunlari guncellerken bi 5 dakka beklemeniz gerekiyo sonraki kullanimlarda bekleme yok. sevdigim ozelligi kullanmasinin bir harika olmasi cok eylenceli iphone de oledir ve kamerasi cok buyuk bi + heryerde lazim olabiliyo 2mp le karsilastirilamaz bile hic dusurmedim ama ekrani cizilmelere karsi hasssas. yaninda bi film weriliyo ekrana kaplamak icin ama kullanmiyorum ve kucuk cizikler oldu 5 ay falan oldu telefonu alali
Wi-fi ve menuler nedeniyle iphone. Ama her ne kadar kullanma fırsatım olmasa da video ve foto örneklerinden anladığım kadarıyla bu konuda Ku 990 önde. Sanırım fiyat avantahı da var. Eğer wi-fi çok önemli değil derseniz sanırım Ku 990 iyi bir seçim olacaktır.
kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'... can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!