arkadaşlar bu özelliklerle bu fiyata bu tel alınır Mı? bana çok cazip geldi sizinde görüşlerinizi bekliyorum. analog TV, çif hat, çift hoparlör özellikleri say say bitmiyo tam da telefon alacağım bi zamanda tavsiyeleriniz ne olur acaba ??
kamerasının kaliteli olmuyacağını düşünüyorum onun dışında çift hatlı tv li 3 inç ekranlı iyi bir telefon
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
anycool markasi da bole tv butun hersey var cok ucuz
Evet Anycool daha iyi ben bu markayı inceledim elime geçmişti. Menü içeriği Anycooldan güzel fakan Anycool T838i balck versiyonunuda inceledim sesi güsel kamerasıda güsel sayılır 1.3 mp ama t838i nin grisi var onlarda aynı fiyat oynı özellik ve kamerası 3.2 mp bunu alacağına anycool al tavsiye ederim. ama sakın orjinallerinin kopyası olan malları alma :D az daha ben o hataya kapılıyordum, ama anycoolu inceledim cidden de güsel ve 3" lik dev ekranı var ve müzik çalıyorken son seste bile ses kalitesini bozmuyor. müzik dinlerken telefonu elinizde hissediyorsunuz telefonu hoparlörler salıyor black versiyonunu bu akşama doğru resimleri ile koyabilirim bu siteye incelemk istediğni bölümü ve özlliğini yazın yeter. ve ayrıca t838i versiyonunda çift kamerada mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 12 Haziran 2008; 17:41:34 >