Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kararsız kaldım bir yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Kararsız kaldım bir yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
herscher

11 Haziran 2008; 16:53:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkeze öncelikle merhaba...

Ben telefon alıcam çin işi japon işi ama N95i mi alsam yoksa Anycool Z1 mi alsam??

Yada 1 2 ay daha bekleyip yeni cıkıcak model varsa ondan mı alsam ne diyosunuz???

volkanmet861

11 Haziran 2008; 17:29:09 

quote:

Orjinalden alıntı: herscher

Ben telefon alıcam çin işi japon işi ama N95i mi alsam yoksa Anycool Z1 mi alsam??

Yada 1 2 ay daha bekleyip yeni cıkıcak model varsa ondan mı alsam ne diyosunuz???

telefondan beklentileriniz nelerdir? sadece iki hattı sorunsuz kullanmak istiyorsanız piranha onix fiyat performans yönünden iyidir. ama tv gibi ekstra bir kaç özellik daha istiyorsanız diğer modeller daha uygun.

CmonBaby42

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 17:32:45 

Bence asla çin işi bir telefon alma. Tamam özellikleri güzel olabilir ama sonra çok sıkıntı çekersin..

Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz,2048MB(DDR2-667 DDR2 SDRAM),ATI Radeon HD 2400 PRO (512 MB),320 Gb. Samsung HDD
N81 My Phone My Music
kazim.erdemli

11 Haziran 2008; 17:35:46 

quote:

Anycool un bütün modeleri aynı bence anycool alın daha güzel kaliteli n95i de ne özellikler var çift simkart,tv neler var birde n99i çift simkartlı modeline bakın isterseniz kaliteli

Adımını attığın yerde ATA kanı yoksa bastığın toprağa''VATAN'';Bastığın toprakta binlerce TÜRK kanı olduğunu bilmiyorsan TÜRKÜM deme...

herscher

11 Haziran 2008; 19:00:04 

quote:

Orjinalden alıntı: T818

quote:

Anycool un bütün modeleri aynı bence anycool alın daha güzel kaliteli n95i de ne özellikler var çift simkart,tv neler var birde n99i çift simkartlı modeline bakın isterseniz kaliteli

Cevap veren herkeze tesekkurler...

Galba AnyCool alıcam N99 un modelini hiç beğenmedim Anycool alıcam T838 yada alana kadar cıkarsa T848 ..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Kararsız kaldım bir yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GRAN TURISMO 5 Prologue
Efsanevi yarış oyunu yeni nesilde sevenleriyle buluşuyor.
Zotac 8800GTS 512MB video
Zotac 8800GTS 512MB video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir