yaşadığım yerdeki tek telefoncuda d900i var 2. el 150 ytl buraya kadar herşey normal telefon güzel ve ucuz ama telefon dökülüyo gümüş renkli ve nerdeyse gümüş boyalarının her yeri dökülmüş bazı yerlerde var gümüş boya tuş takımı sağlam gibi duruyo çizik çok az arka kısımdada çizikler var anlıcağınız tel haşat 8 ay kullanılmış telefon daha 1 yıldan fazla garantisi var kızağıda sert açılıp kapanıyo yağ gibi kaymıyo galiba orasıda problemli ekranı falan sağlam duruyo kamerada çizik yok ben forumda bir arkadaşın d900i sini garantiye verdiğini ve kapağının ücretsiz değişim yapıldığını okumuştum şimdi ben bu telefonu alsam garantiye yollasam olurmu yani telefonun faturası varmı yokmu bilmiyorum garantiye verirken hangi belgeleri istiyolar ilk sahibinin mi götürmesi lazım nasıl olucak bu iş birde ücretsiz kapak değişimi olurmu renk gümüş cevaplarınızı acil bekliyorum ona göre telefonu alıcam birde telefon garantiden kaç günde gelir
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
d900i nin gümüş yerlerinin dökülmesi garanti kapsamındamı yani bedava kapağını garantide değiştirirlermi birde garantiden kaç günde gelir tahminen yardımcı olurmusunuz ona göre yarın gidip alcam telefonu lütfen
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
d900i nin gümüş yerlerinin dökülmesi garanti kapsamındamı yani bedava kapağını garantide değiştirirlermi birde garantiden kaç günde gelir tahminen yardımcı olurmusunuz ona göre yarın gidip alcam telefonu lütfen
genellikle kasada oluşan bu tür çizik ve dökülmeleri garantinin yapacağını düşünmüyorum çünkü bu tamamı ile kullanıcı hatası bir olaydır
garantisi olan bir tel için bir şey götürmen gerekmez telefonu götürmen yeterli ama bu telefonuda almanı istemem garantiye girmediğini düşünürsen orjinal kapak fiyatıda ekle bence değmez
yorumun için teşekkürler forumda bir arkadaş ücretsiz kapak değişimi yaptığını söylemişti ona pm attım ama cevap gelmedi tabi o istisna olabilir bilmiyorum telefonunda fiyatı uygundu ama birde kapak fiyatı eklenirse pahalıya patlar çok kararsız kaldım valla alırsam yarın aldığım yere soruyum garantiye giriyomu oda pek bir şey anlamıyo ama şansımı deniyim birde senin açtığın konudaki d900i ses yükseltme kodlarını girince telefonun sesi bayağı yükseliyomu 2 ye katlanıyomu gerçi arkadaşımın d900i sinde baktım sesine bence tatminkar ama 2 ye katlansa süper olur
yorumun için teşekkürler forumda bir arkadaş ücretsiz kapak değişimi yaptığını söylemişti ona pm attım ama cevap gelmedi tabi o istisna olabilir bilmiyorum telefonunda fiyatı uygundu ama birde kapak fiyatı eklenirse pahalıya patlar çok kararsız kaldım valla alırsam yarın aldığım yere soruyum garantiye giriyomu oda pek bir şey anlamıyo ama şansımı deniyim birde senin açtığın konudaki d900i ses yükseltme kodlarını girince telefonun sesi bayağı yükseliyomu 2 ye katlanıyomu gerçi arkadaşımın d900i sinde baktım sesine bence tatminkar ama 2 ye katlansa süper olur
d 900 ide ses pek farketmiyor mp3 gain programı ile mp3 lerin sesini çoğaltabilirsin