Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
d900i ile ilgili problemlerim var bakarmısınız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> d900i ile ilgili problemlerim var bakarmısınız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.:: NEJ@T ::.

11 Haziran 2008; 16:12:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaşadığım yerdeki tek telefoncuda d900i var 2. el 150 ytl buraya kadar herşey normal telefon güzel ve ucuz ama telefon dökülüyo gümüş renkli ve nerdeyse gümüş boyalarının her yeri dökülmüş bazı yerlerde var gümüş boya tuş takımı sağlam gibi duruyo çizik çok az arka kısımdada çizikler var anlıcağınız tel haşat 8 ay kullanılmış telefon daha 1 yıldan fazla garantisi var kızağıda sert açılıp kapanıyo yağ gibi kaymıyo galiba orasıda problemli ekranı falan sağlam duruyo kamerada çizik yok ben forumda bir arkadaşın d900i sini garantiye verdiğini ve kapağının ücretsiz değişim yapıldığını okumuştum şimdi ben bu telefonu alsam garantiye yollasam olurmu yani telefonun faturası varmı yokmu bilmiyorum garantiye verirken hangi belgeleri istiyolar ilk sahibinin mi götürmesi lazım nasıl olucak bu iş birde ücretsiz kapak değişimi olurmu renk gümüş cevaplarınızı acil bekliyorum ona göre telefonu alıcam birde telefon garantiden kaç günde gelir

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670

11 Haziran 2008; 20:08:50 

d900i nin gümüş yerlerinin dökülmesi garanti kapsamındamı yani bedava kapağını garantide değiştirirlermi birde garantiden kaç günde gelir tahminen yardımcı olurmusunuz ona göre yarın gidip alcam telefonu lütfen

Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:05:17 

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

d900i nin gümüş yerlerinin dökülmesi garanti kapsamındamı yani bedava kapağını garantide değiştirirlermi birde garantiden kaç günde gelir tahminen yardımcı olurmusunuz ona göre yarın gidip alcam telefonu lütfen

genellikle kasada oluşan bu tür çizik ve dökülmeleri garantinin yapacağını düşünmüyorum çünkü bu tamamı ile kullanıcı hatası bir olaydır

garantisi olan bir tel için bir şey götürmen gerekmez telefonu götürmen yeterli ama bu telefonuda almanı istemem garantiye girmediğini düşünürsen orjinal kapak fiyatıda ekle bence değmez

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA

11 Haziran 2008; 22:12:43 

yorumun için teşekkürler forumda bir arkadaş ücretsiz kapak değişimi yaptığını söylemişti ona pm attım ama cevap gelmedi tabi o istisna olabilir bilmiyorum telefonunda fiyatı uygundu ama birde kapak fiyatı eklenirse pahalıya patlar çok kararsız kaldım valla alırsam yarın aldığım yere soruyum garantiye giriyomu oda pek bir şey anlamıyo ama şansımı deniyim birde senin açtığın konudaki d900i ses yükseltme kodlarını girince telefonun sesi bayağı yükseliyomu 2 ye katlanıyomu gerçi arkadaşımın d900i sinde baktım sesine bence tatminkar ama 2 ye katlansa süper olur

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:24:35 

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

yorumun için teşekkürler forumda bir arkadaş ücretsiz kapak değişimi yaptığını söylemişti ona pm attım ama cevap gelmedi tabi o istisna olabilir bilmiyorum telefonunda fiyatı uygundu ama birde kapak fiyatı eklenirse pahalıya patlar çok kararsız kaldım valla alırsam yarın aldığım yere soruyum garantiye giriyomu oda pek bir şey anlamıyo ama şansımı deniyim birde senin açtığın konudaki d900i ses yükseltme kodlarını girince telefonun sesi bayağı yükseliyomu 2 ye katlanıyomu gerçi arkadaşımın d900i sinde baktım sesine bence tatminkar ama 2 ye katlansa süper olur

d 900 ide ses pek farketmiyor mp3 gain programı ile mp3 lerin sesini çoğaltabilirsin

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> d900i ile ilgili problemlerim var bakarmısınız Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç