Ekstra Özellikler Bass Enhanced Sound System , 16-bit stereo, Bağlantı Arayüzleri: DC-in Harici monitor, mikrofon Kulaklık (stereo) RJ-45+ RJ-11 + PCIexpres Yuva 3 x USB 2.0 DVI 4-1 in Kart okuyucu (SD-MMC-MS PRO-MMC) Klavye - Türkçe Q Klavye, Numerik Klavye ,Webcam Entegre 1.3 Mp video kamera
Ürün Özellikleri
Bellek Yuvası 2
Bluetooth Özelliği Yok
Chipset Ati
Ekran Boyutu 15" - 15.9"
Ekran Kartı ATI Radeon X1250, max. 896MB
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 X 800 Diamond View Glare
Ethernet 10/100 Mbps
Fax Modem 56k V92
Fiyat Aralığı 500 YTL- 999 YTL
Firewire Yok
Garanti Süresi 2 Yıl
Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400 rpm s-ata
İşlemci Tipi Intel Core Duo
İşlemci / Hızı Intel Core Duo T2370- 1.73Ghz, 1 MB Cache 533 FSB
İşlemci Hızı Aralığı 1.6 Ghz - 1.9 Ghz
İşletim Sistemi MS Vista Premium
Wireless Wifi 802, 11 a-b-g (GOLAN)
Kamera Var
Klavye Türkçe Q Klavye
MARKA Packard Bell
Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
Taşıma Çantası Yok
Paralel Port Yok
Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi
S-video (TV-out) Var
Seri Port Yok
Ses Kartı Onboard
Sistem Belleği 2048MB 667Mhz
Usb Sayısı 3 Adet
Uzaktan Kumanda Yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizy -- 11 Haziran 2008; 15:48:53 >
Wizy
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 12 günü kaldı.
11 Haziran 2008; 16:28:20
Wizy
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 12 günü kaldı.
BEn mb85 modelini kullanıyorum ve memnunum ama bu model hakkında bir bilgim yok. Hangi marka olursa olsun alırken kullanım amacınız önemli. Buradaki modelin işlemcisi eski nesil core duo. Artık core2duo serisinin yerini dört çekirdekli core quad modellere bırakacağını düşünürsek eki nesil core duo ların çok uzun ömürlü olmayacağını söyleyebiliriz. Üzerindeki ekran kartının anladığım kadarıyla kendine ait belleği yok o yüzden çok iyi bir oyun performansı beklememek gerekir .Ancak kullanım amacınız sadece internete bağlanmak ofis programları kullanmak ise sorun çıkarmayacaktır. Şu anda notebook fiyatlarını pek takip etmediğim için bir yorum yapma imkanım yok ama ilk izlenim olarak fiyatı uygun geldi. Zaten işlemcisi yeni olsun ekran kartı güçlü olsun fln derken fiyat 2 milyarı geçiyor ne yazık ki. Dediğim gibi kullanım amacınız çok önemli. Fiyatına göre iyi bir bilgisayar ancak aldıktan sonra oyun fln oyanayamayınca pişman olmamanız için bukadar uzun yazdım.
14 Haziran 2008; 17:23:34
oyun için masaüstüm var
tanısabilir cihaz lazım bana
peki sarj durumu ses cıkısı malzeme kalitesi ekran kalitesi vs bilgi alabilirmiyim?
quote:
Orjinalden alıntı: gpeksoz
BEn mb85 modelini kullanıyorum ve memnunum ama bu model hakkında bir bilgim yok. Hangi marka olursa olsun alırken kullanım amacınız önemli. Buradaki modelin işlemcisi eski nesil core duo. Artık core2duo serisinin yerini dört çekirdekli core quad modellere bırakacağını düşünürsek eki nesil core duo ların çok uzun ömürlü olmayacağını söyleyebiliriz. Üzerindeki ekran kartının anladığım kadarıyla kendine ait belleği yok o yüzden çok iyi bir oyun performansı beklememek gerekir .Ancak kullanım amacınız sadece internete bağlanmak ofis programları kullanmak ise sorun çıkarmayacaktır. Şu anda notebook fiyatlarını pek takip etmediğim için bir yorum yapma imkanım yok ama ilk izlenim olarak fiyatı uygun geldi. Zaten işlemcisi yeni olsun ekran kartı güçlü olsun fln derken fiyat 2 milyarı geçiyor ne yazık ki. Dediğim gibi kullanım amacınız çok önemli. Fiyatına göre iyi bir bilgisayar ancak aldıktan sonra oyun fln oyanayamayınca pişman olmamanız için bukadar uzun yazdım.