Şimdi Ara

Vadofone Ön Talep Formu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone_form.php

Arkadaşlar ön talep formu koydu vodafone sitesine ...

• doldurdum bakalım ayırsınlar bana bir tane
  • Bu arada iTunes'da "Check for Update" 'e tıklıyorum fakat bağlantı sağlanamıyor diyor. Acaba benim bağlantımda mı sorun var yoksa Apple 1.20 yayınlamak üzere olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

doldurdum bakalım ayırsınlar bana bir tane

Senden özenip bende doldurdum , umarım kızmadın
  • dolsurduk bakalım dönceklermi geri :D
  • Bende doldurdum bakalım hayırlısı

Bu arada içindeki vadofone hattı çöpe atıp avea kullansam olmuomu
  • Ya dolduralımda vodafone 2 de 1 zırt pırt arayıp yok iphona anketi yok gsm anketi fln demesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de doldurdum formu hadi hayırlısı ama şimdi tel numarasında turkcell i görünce kesin pas geçerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

ben de doldurdum formu hadi hayırlısı ama şimdi tel numarasında turkcell i görünce kesin pas geçerler

Olur mu bizi daha çok önemserler...Sonuçta onların hatlarınıda kullanmaya başlıcaz
  • quote:

ben de doldurdum formu hadi hayırlısı ama şimdi tel numarasında turkcell i görünce kesin pas geçerler

tam tersi bence daha çok turkcell ve avea abonesini çekmek için direk atlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Haziran 2008; 17:47:15 >
  • e ozaman kesin olarak türkiyeye vodafon getirecek iphone vede çok uzak olmasa gerek 4 5 ay sonraki şeyi bize doldurtmuyolardır inşallah
  • Zaten form doldurtma amaçları acaba kaç tane turkcelli ve avea'lıyı kendi cephemize çekme ihtimali var şeklinde bir ön araştırma içindir.Ayrıca nasıl bir ilgiyle karşılaşacaklarını merak ediyorlar haklı olarak.
  • acaba bu, illegal olarak kullananları tespit etmek için bir yol olabilir mi?
  • Saglam talep gelecegini anladiklarindan kapatmislardir : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

tam tersi bence daha çok turkcell ve avea abonesini çekmek için direk atlarlar

Acaba süprizleri ne olacak? Sınırsız data aylık 100 dk ücretsiz konuş..250 sms bedava Biraz fazla abarttım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 11 Haziran 2008; 17:51:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: komazec

Saglam talep gelecegini anladiklarindan kapatmislardir : )

ttnetin azizliğine uğradım galiba 3 refresh yaptım açılmadı hemen yazdım sonra mesajı değiştirdim açık şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: komazec

Saglam talep gelecegini anladiklarindan kapatmislardir : )

ttnetin azizliğine uğradım galiba 3 refresh yaptım açılmadı hemen yazdım sonra mesajı değiştirdim açık şuan

• burada koşullar neden yazmıyor acaba?
  • daha anlaşma aşamasındalar ben arkadaşlarımı yazdım iphone ye para verilirmi diyolardı bakalım hangisi alacak
  • bu forumu doldurmamızdaki amaç ne ? daha mı ucuza verecekler doldurduktan sonra illa almak zorunda mıyız?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.