Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Vadofone Ön Talep Formu!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: Vadofone Ön Talep Formu! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nofearl

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 1:24:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu arada cift anlasmali ulkeler oldugunu farkettim

Italya: Telecom Italia ve Vodafone
Portugal: Orange ve Vodafone
Australia: Optus ve Vodafone
Austria: Orange ve T-Mobile
Switzerland: Swisscom ve Orange

http://www.apple.com/pr/ adresinden "iPhone 3G to be Available in More Than 70 Countries" linki icinde

az da olsa umudum var hala...

Shady

14 Haziran 2008; 6:44:31 

quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

Bu arada cift anlasmali ulkeler oldugunu farkettim

Italya: Telecom Italia ve Vodafone
Portugal: Orange ve Vodafone
Australia: Optus ve Vodafone
Austria: Orange ve T-Mobile
Switzerland: Swisscom ve Orange

http://www.apple.com/pr/ adresinden "iPhone 3G to be Available in More Than 70 Countries" linki icinde

az da olsa umudum var hala...

Yaklaşık 20 ülkede birden fazla operatör ile anlaşmış Apple.Keşke Türkiye'de bunların içinde olsaydı

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

paTRon

14 Haziran 2008; 12:22:17 

Turkey: Vodafone, TRTurkceLL & Avea

DeLL Inspiron 6400 Core Duo 1.83 GHz 1gb Ram // ATI Radeon x1400 256 Mb Ekran Kartı // 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen |
160 gb Toshiba External HDD // Windows Vista Ultimate // Casio EF-514SP Kol Saati // k810i CyberShot Phone ||
İpana Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Axe Chocolate |||
.. oKaN ..

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 12:28:44 

net rakamlar gelince zaten millet bilir kendisini, amorti eder mi etmez mi diye

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
oGuxXx*

14 Haziran 2008; 12:41:46 

içimden bi ses abd de sözleşmesiz iphone satılacağını fakat 8 gb olanı 499 16 gb olanı 599 dolardan direk satılacağını söylüyor umarım böyle olur çıktığı hafta alırım şaka bi yana böyle bi olasılığın gerçekleşme payıda var henüz herşey belli olmadı at&t bu işten herbirinden 100 dolar kar eder. inş. bu şekilde yaparlarda bizde iphone sahibi oluruz
jubujup

15 Haziran 2008; 4:33:28 

benim de kişisel fikrim vodafone un faturalı hatlar için her ay belli alt limit vermesi faturasız hatlar için de belli kontör alt limiti vermesi

örneğin;

adam aleti verecek 250ytl ye diyecek ki 18 ay bana minimum 75 ytl (uk'de min 30£) öde. yani her ay fix 75 ytl isteyecek aşarsan sana girecek.

kontörlüye de diyecek al aleti 250 ytl ye ama 18 ay boyunca her ay minimum 500 kontör yükle (o da min 70 ytl) yoksa kontör geçerliliği olan 30 gün dolunca hat geçici olarak kapanacak.

hayır benim anlamadığım adam ingiltere'de minimum aylık 30£ alıyo bu da 75 ytl ye eşit. gelip te türkiye de 40 lira aylık alacak ha?? güldürmeyin arkadaşlar türkiye hem vodafone hem de apple için yolunacak kaz. aylık ücretin 70 ytl den az olacağını zannetmiyorum.

hail me as the man of steel
hail me as the son of gods
hail me as the king of yours
i am the chosen one..
nofearl

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 5:30:52 

fikir vermesi icin

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/turkcellpdaturkcelldenhediye

24 ay 84ytl sadece internet dahil
bunlarda on odeme yok tabi...

acaba turkcell iphone'u alamadigi icin mi htc touch diamond'u hemen getiriyor
temmuzda gelecek diyorlar, ilk defa yeni urun bu kadar cabuk gelecek

ha bu arada son beta icindeki dilleri/operatorleri burda bulabilirsiniz
http://status.ziphone.org/

foxhound

15 Haziran 2008; 13:15:05 

ben de doldurdum valla, hadi hayırlısı...

Notebook: Asus F3JP (Core2 duo 2.0ghz, Twinmos 2gb 667mhz ddr-2 ram, 256mb ati mobility radeon x1700 hyper memory, 160 gb sata, 9 cell li-Ion battery)
Logitech: V400 Cordless Laser Mouse | X230 Speakers | Quickcam for Notebook Deluxe | Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
Modem: Usrobotics 9108 Wireless Photo: Canon Ixus 700 Phone: iPhone 3G 16gb Black Joystick: Saitek Cyborg Evo Force Console: Sony PlayStation 2 Slim Black External Drive: Western Digital My Book Essential 500 gb Projektor: Hitachi CPX1

|| "Some stories can't be told by words. Some legends are meant to die. Some bloodlines must come to an end..." ||
- Guns of the Patriots - | MGS4 |
yigitakbudak

15 Haziran 2008; 14:11:36 

Bir şey soracam. Şimdi büyük olasılıkla bütün tarifelerde data sınırsız olacak. Fring diye bi yazılım var, Voip yazılımı. Bunun sayesinde zaten bedavaya konuşabiliyoz. Acaba bunu engeller mi apple?

UnoMomento

15 Haziran 2008; 15:48:59 

ben formu doldurmadım çünkü habire durmadan msj filan atcaklar ama benim düşüncem vodafone kendisini değilde turkcell avea hat kullanan ama iphone almak isteyenleri araştırmak için yaptı bunu çünkü numara taşınabilirliği gelirse ne kadar kişi iphone almak ister diye düşünüyor olabilir

inexo

15 Haziran 2008; 16:32:43 

telefon 200 dolar
vodafoneun şartlarıyla 1200 dolar

Shady

15 Haziran 2008; 16:43:41 

quote:

Orjinalden alıntı: UnoMomento

ben formu doldurmadım çünkü habire durmadan msj filan atcaklar ama benim düşüncem vodafone kendisini değilde turkcell avea hat kullanan ama iphone almak isteyenleri araştırmak için yaptı bunu çünkü numara taşınabilirliği gelirse ne kadar kişi iphone almak ister diye düşünüyor olabilir

Apple o yazılımı AppStore'dan satmadığı sürece sen eğer o yazılımı telefona yüklersen garanti dışı kalır telefonun...Ceza ödersin büyük ihtimalle...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

burak_bt

15 Haziran 2008; 18:13:17 

yaw amerikada 199 ve 299dolardan satılacakmıs 8gb 16gb leri. buraya 1000ytlden getirirler bence cunku 299dolarlık ipod touch ı turkiyede 800-900ytlden satmıyorlarmı? birde ilk iphone kullanıcıları sikayette bulundular diye (400dolardan aldık simdi 200e satıyorsunuz diye) eski iphone alanlara 100dolarlık hediye cekimi ne vereceklermis. turkiyeden alanlar sanırım faydalanamayacak. hele hele amerikadan kendi getirmeyipte gittigidiyordan falan 800-900ytlden alan arkadaslar iyice kafalarını duvarlara vururlar.

Gigabyte am2+ anakart, Amd Athlon X2 3600+, Zotac 9800GT Amp 512mb, 3gb twinmos ddr2 800mhz ram, 80gb hdd + 500gb samsung HDD , 22" Samsung 2232BW Monitor
UnoMomento

15 Haziran 2008; 19:47:31 

heralde bi karışıklık oldu ben programdan filan bahsetmedim yigitakbudak a alıntı yapcaktın sanırsam
quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: UnoMomento

Apple o yazılımı AppStore'dan satmadığı sürece sen eğer o yazılımı telefona yüklersen garanti dışı kalır telefonun...Ceza ödersin büyük ihtimalle...

cbenlidayi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Haziran 2008; 20:39:03 

bende forumu doldurdum ama ne fiyat belli ne tarife belli adamlar desen aylık 200 ytl nasıl alim o zaman arkadaş ben anlamadım bu işin sonra diretmesinler alacaksın diye hoş olmazda insanın aklına gelmiyor degil

psp pikopatı ve n-gage sahibi
doganays

16 Haziran 2008; 1:41:39