Bu arada cift anlasmali ulkeler oldugunu farkettim
Italya: Telecom Italia ve Vodafone Portugal: Orange ve Vodafone Australia: Optus ve Vodafone Austria: Orange ve T-Mobile Switzerland: Swisscom ve Orange
http://www.apple.com/pr/ adresinden "iPhone 3G to be Available in More Than 70 Countries" linki icinde
Bu arada cift anlasmali ulkeler oldugunu farkettim
Italya: Telecom Italia ve Vodafone Portugal: Orange ve Vodafone Australia: Optus ve Vodafone Austria: Orange ve T-Mobile Switzerland: Swisscom ve Orange
http://www.apple.com/pr/ adresinden "iPhone 3G to be Available in More Than 70 Countries" linki icinde
az da olsa umudum var hala...
Yaklaşık 20 ülkede birden fazla operatör ile anlaşmış Apple.Keşke Türkiye'de bunların içinde olsaydı
içimden bi ses abd de sözleşmesiz iphone satılacağını fakat 8 gb olanı 499 16 gb olanı 599 dolardan direk satılacağını söylüyor umarım böyle olur çıktığı hafta alırım şaka bi yana böyle bi olasılığın gerçekleşme payıda var henüz herşey belli olmadı at&t bu işten herbirinden 100 dolar kar eder. inş. bu şekilde yaparlarda bizde iphone sahibi oluruz
benim de kişisel fikrim vodafone un faturalı hatlar için her ay belli alt limit vermesi faturasız hatlar için de belli kontör alt limiti vermesi
örneğin;
adam aleti verecek 250ytl ye diyecek ki 18 ay bana minimum 75 ytl (uk'de min 30£) öde. yani her ay fix 75 ytl isteyecek aşarsan sana girecek.
kontörlüye de diyecek al aleti 250 ytl ye ama 18 ay boyunca her ay minimum 500 kontör yükle (o da min 70 ytl) yoksa kontör geçerliliği olan 30 gün dolunca hat geçici olarak kapanacak.
hayır benim anlamadığım adam ingiltere'de minimum aylık 30£ alıyo bu da 75 ytl ye eşit. gelip te türkiye de 40 lira aylık alacak ha?? güldürmeyin arkadaşlar türkiye hem vodafone hem de apple için yolunacak kaz. aylık ücretin 70 ytl den az olacağını zannetmiyorum.
ben formu doldurmadım çünkü habire durmadan msj filan atcaklar ama benim düşüncem vodafone kendisini değilde turkcell avea hat kullanan ama iphone almak isteyenleri araştırmak için yaptı bunu çünkü numara taşınabilirliği gelirse ne kadar kişi iphone almak ister diye düşünüyor olabilir
ben formu doldurmadım çünkü habire durmadan msj filan atcaklar ama benim düşüncem vodafone kendisini değilde turkcell avea hat kullanan ama iphone almak isteyenleri araştırmak için yaptı bunu çünkü numara taşınabilirliği gelirse ne kadar kişi iphone almak ister diye düşünüyor olabilir
Apple o yazılımı AppStore'dan satmadığı sürece sen eğer o yazılımı telefona yüklersen garanti dışı kalır telefonun...Ceza ödersin büyük ihtimalle...
yaw amerikada 199 ve 299dolardan satılacakmıs 8gb 16gb leri. buraya 1000ytlden getirirler bence cunku 299dolarlık ipod touch ı turkiyede 800-900ytlden satmıyorlarmı? birde ilk iphone kullanıcıları sikayette bulundular diye (400dolardan aldık simdi 200e satıyorsunuz diye) eski iphone alanlara 100dolarlık hediye cekimi ne vereceklermis. turkiyeden alanlar sanırım faydalanamayacak. hele hele amerikadan kendi getirmeyipte gittigidiyordan falan 800-900ytlden alan arkadaslar iyice kafalarını duvarlara vururlar.
heralde bi karışıklık oldu ben programdan filan bahsetmedim yigitakbudak a alıntı yapcaktın sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
quote:
Orjinalden alıntı: UnoMomento
Apple o yazılımı AppStore'dan satmadığı sürece sen eğer o yazılımı telefona yüklersen garanti dışı kalır telefonun...Ceza ödersin büyük ihtimalle...
bende forumu doldurdum ama ne fiyat belli ne tarife belli adamlar desen aylık 200 ytl nasıl alim o zaman arkadaş ben anlamadım bu işin sonra diretmesinler alacaksın diye hoş olmazda insanın aklına gelmiyor degil