arkadaslar slm bu writerimi aldiktan kisa sure sora cursor dvdleri okumamaya basladi sorun etmedim 2 adet writer var okumada sorun yapsada yazma konusunda binlerce dvd'den belki 1veya2 tane sorun yasamisimdir yuksek hizda yazmam ramen(16X)...gercekten cok memnunum yazici olarak
bugune kdr hic DVD-R medya kullanmadim hep DVD+R ve sorun olmadi ilk defa memorex dvd-r aldim ne okuyor ne de yaziyor firmware guncellemesini yaptim sorun duzelmedi 1.07 den 1.08 e yukselmesine ramen
yazilim programi olarak Easy Media Creator 10 Suite kullaniorum yillardir da vazgecmedim harika bence neyse yani sorun ND-5440A'da firmware'i yapmis olmama ramen. cunku eski 4x lg dvd writer okuyorda yaziyorda fakat 4x yazmak iskence gibi geliyor ruhumu teslim ediorum dvd yazilana kdr
bu tur bir sorun yasamis ve ya olayi cozmus bir arkadas var mi acaba aranizda ???
ilginize simdiden cok tesekkur ederim
P4 3.0Ghz, Gigabyte Titan GA-8IPE1000,1GB ddr Kingston RAM, X800PRO,Thermaltake 420w PSU, 500GB SATA WD+80GB SEAGATE,LG NEC 8x DVD writer,109S4 PHILIPS,LG DVD rewriter 12X,inspire5200 5.1,audigy ses karti, HP pavilion 5235us notebook