Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NEC DVD WRITER DVD-R SORUNU, MODEL : NEC_DVD_RW ND-5440A

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> NEC DVD WRITER DVD-R SORUNU, MODEL : NEC_DVD_RW ND-5440A Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maverick_z3

11 Haziran 2008; 15:35:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar slm bu writerimi aldiktan kisa sure sora cursor dvdleri okumamaya basladi sorun etmedim 2 adet writer var okumada sorun yapsada yazma konusunda binlerce dvd'den belki 1veya2 tane sorun yasamisimdir yuksek hizda yazmam ramen(16X)...gercekten cok memnunum yazici olarak

bugune kdr hic DVD-R medya kullanmadim hep DVD+R ve sorun olmadi ilk defa memorex dvd-r aldim ne okuyor ne de yaziyor
firmware guncellemesini yaptim sorun duzelmedi 1.07 den 1.08 e yukselmesine ramen

yazilim programi olarak Easy Media Creator 10 Suite kullaniorum yillardir da vazgecmedim harika bence neyse yani sorun ND-5440A'da firmware'i yapmis olmama ramen. cunku eski 4x lg dvd writer okuyorda yaziyorda fakat 4x yazmak iskence gibi geliyor ruhumu teslim ediorum dvd yazilana kdr

modelim hakkinda teknik bilgiye http://www.cdfreaks.com/hardware/product/592-NEC-ND-4550A.html adresinden ulasabilirsiniz

bu tur bir sorun yasamis ve ya olayi cozmus bir arkadas var mi acaba aranizda ???

ilginize simdiden cok tesekkur ederim

P4 3.0Ghz, Gigabyte Titan GA-8IPE1000,1GB ddr Kingston RAM, X800PRO,Thermaltake 420w PSU, 500GB SATA WD+80GB SEAGATE,LG NEC 8x DVD writer,109S4 PHILIPS,LG DVD rewriter 12X,inspire5200 5.1,audigy ses karti, HP pavilion 5235us notebook
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> NEC DVD WRITER DVD-R SORUNU, MODEL : NEC_DVD_RW ND-5440A Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac Türkiye
Compex 2007 : Zotac Türkiye Standı Röportajı
Be Quite Dark Power Pro 850W
Sessizligi ile unlu Be Quiet in 850watt lik yeni canavari

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç