kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış 29.998340972219 gün cezanın 28 günü kaldı.
11 Haziran 2008; 15:16:15
Telefonum bugün geldi aklınıza takılan herşeyi sorun yanıtlıyım en kısa sürede
Televizyonu süper çekiyor antanli televizyonlarda farkı yok sadece ekranı küçük oda sorun değil en küçük yazıları bile okuyabiliyorsunuz 20-30 tane kanal çekiyor abartmıyorum hepsinide çok net çekiyor
Sesi zaten konusmaya bile gerek yok öyle bir ses gücü varki süper n73 ün sesini bastırıyor
Kamera diğer modellere göre çok iyi ben n99i çift simkartlı aldım d2000 diyede geçiyor ve çok net çekiyor 1.3-2 megapiksel arası
Dış görünüsü süper kaliteli beklediğimden çok daha iyi çıktı
2 Hatta aynı anda açık kendi kendimi arıyabiliyorum
Batarya 2 adet geldi ne kadar gider bilmiyorum daha bu sabah geldi telefon kötü yanı benim telefonum 1 gb hafıza kartını desteklemiyor hatta ilk takdığımda bozukmu hafıza kartını okumuyormu diye telefoncuya gittim 512 mb hafıza kartı taktım sorun çözüldü
Aklıma bunlar geldi belki resimde koyarım ancak uzun iş
Kısacası sadece televizyonu ve çift simkartı için bile alınır ben 190 ytl aldım sıfır kargo dahil DH nin 2.el bölümüden aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T818 -- 11 Haziran 2008; 15:18:21 >
kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış 29.998340972219 gün cezanın 28 günü kaldı.
11 Haziran 2008; 15:39:47
quote:
Orjinalden alıntı: CmonBaby42
quote:
Orjinalden alıntı: T818 Sesi zaten konusmaya bile gerek yok öyle bir ses gücü varki süper n73 ün sesini bastırıyor
Benim için önemli olan kalite, kaliteden söz edebiliyor musunuz? Ayrıca sar değeri bu kadar yüksek bir telefon asla kullanmak istemem
Tabikide bahsedebiliyorum çok kaliteli bu arada Herkez SAR değerine takmıs kablosuz ağ a bağlanan bir cihazınız varsa açın bakın çevrenizde 10 dan fazla kablosuz ağ var ve bunlar çok daha zararlı veya baz istasyonu varmı çevrenizde balkondan bakın görüceksiniz yada sizin telefonunuz SAR değeri çok mu düşük böyle bir çevrede yasıyoruz korkmayın çin malı telefonun SAR değeri sizi öldürmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T818 -- 11 Haziran 2008; 15:38:41 >
Denizlideyim. Tvde olan karasal yayınların hepsini çekmiyor malesef. Arama yaptırıyorum ve genelde arama %60larda bitiyor. İlk bulduğu 15 kanalı sıralıyor sayı olarak. Fazlası yok. Örneğin bir türlü atv yi bu ilk 15 içinde göremedim.
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Şimdi birde N72 diye birşey çıkmış. Bahsettiğin gibi bu da seri olarak D3000 diye geçiyor. Aynı özellikler mevcut. Benim bi sıkıntım var. Bende yeni aldım ve kutusu falaln yok. İş yerindeki bilgisayarda win98 yüklü ve usb den bağladığımda driver istiyor. bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum. Seninkinde herhangi bir cd çıktı mı?
12 Haziran 2008; 14:10:49
quote:
Orjinalden alıntı: jtking
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Şimdi birde N72 diye birşey çıkmış. Bahsettiğin gibi bu da seri olarak D3000 diye geçiyor. Aynı özellikler mevcut. Benim bi sıkıntım var. Bende yeni aldım ve kutusu falaln yok. İş yerindeki bilgisayarda win98 yüklü ve usb den bağladığımda driver istiyor. bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum. Seninkinde herhangi bir cd çıktı mı?
Win98 yüklüyse çalısmaz XP olması lazım telefonun içinde kurulu zaten telefonu PC ye bağlayınca kendiliğinden açılıyor cd çıkmadı bende Benim telefonda şuan 25 tane kanal var hafızasında yerel kanalların hepsini çekiyor trt3,trt2,trt1,yeniasırtv,egetv,kanald,showtv,atv,tnt,cıne5,startv,foxtv,samanyolu,kanaltürk,ntv,kral,kanal7,meltem,ulusal,flashtv,kanal1, vb. 25 adet kanal varşuan hepsini çok net çekiyor televizyondan bile net heralde 30 tane kanal kaydetme sınırı varbenim telefonumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T818 -- 12 Haziran 2008; 14:14:48 >
BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR DONANIM HABER 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 tarih ve2008/1907 nolu kararı gereği bu imza KAÇAK ANYCOOLCULARA KARŞI KORUMAYA ALINMIŞTIR.
Access to this signature is banned by "KAÇAK ANYCOOL" according to the order of: 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 of 2008/1907.