Şimdi Ara

In Bruges (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Director: Martin McDonagh
    Writer: Martin McDonagh (writer)
    Release Date: 29 February 2008 (Poland) more
    Genre:Comedy | Crime | Drama more
    Cast: Colin Farrell, Elizabeth Berrington, Rudy Blomme, Olivier Bonjour, Mark Donovan, Ann Elsley
    Runtime: 107 min
    Country: UK, Belgium

İMDB

User Rating: 8.1/10

Bruges, the most well-preserved medieval city in the whole of Belgium, is a welcoming destination for travellers from all over the world. But for hit men Ray and Ken, it could be their final destination; a difficult job has resulted in the pair being ordered right before Christmas by their London boss Harry to go and cool their heels in the storybook Flemish city for a couple of weeks. Very much out of place amidst the gothic architecture, canals, and cobbled streets, the two hit men fill their days living the lives of tourists. Ray, still haunted by the bloodshed in London, hates the place, while Ken, even as he keeps a fatherly eye on Ray's often profanely funny exploits, finds his mind and soul being expanded by the beauty and serenity of the city. But the longer they stay waiting for Harry's call, the more surreal their experience becomes, as they find themselves in weird encounters with locals, tourists, violent medieval art, a dwarf American actor shooting a European art film, Dutch prostitutes, and a potential romance for Ray in the form of Chloe, who may have some dark secrets of her own. And when the call from Harry does finally come, Ken and Ray's vacation becomes a life-and-death struggle of darkly comic proportions and surprisingly emotional consequences.

Belçika'nın Ortaçağ'dan kalma, en tarihi şehirlerinden biri olan Bruges, dünyanın her yerinden insanlar için bir terminal gibidir. Herkes günün birinde oradan geçer. Ancak tetikçi Ken ve Ray için Bruges belki de bir son durak.

Londra'daki patronları Harry, Ken ve Ray'i Bruges'e bir işi halletmeleri için yollar. Ancak Harry arayana kadar, ikili şehirde bir turist gibi davranacak ve beladan uzak duracaktır. Ancak bela her zamanki gibi yerinde bulmaz ve onları bulur. Patronları aradığında ise, zaten o zamana kadar türlü tuhaf durumlara tanıklık eden ikili, bu kez kendilerini gerçek bir kaosun içinde bulacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 11 Haziran 2008; 14:50:53 >

• güzel bir filme benziyor ya indirip izleyim bari :)

Uludağ Üniversitesi
    Elektronik Mühendisliği
  • evet evet:)
  • alt yazısını hala bulamadım bu meretin ya
    BOZBAYKUŞLAR @respect
  • son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim.çok güzel espriler var ama film komedi filmi değil.daha çok dram ağırlıklı.

brendan gleeson ve colin farrell iyi iş çıkarmışlar.özellikle brendan gleeson.Ralph Fiennes her zamanki soğukkanlılığı ile filmin sonlarına doğru ortaya çıkıyor.

ben şahsen 10/9 veriyorum.herkese tavsiye ederim izleyin pişman olmazsınız
    Daha Fazla Göster
  • benimde acil izlemem lazım

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • Güzel espriler var..farklı bir film olmuş,izlemeye değiyor
  • ßu adamın fiLmleri güzeL oluyo ßuda güzeL ßişiye ßenziyo ßakalm
  • son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmlerden,colin farrell ın en iyi oyunculuğunu yaptığı film diyebilirm
    http://www.flickr.com/photos/aleogeda/tags/inbruges/

örnek
     In Bruges (2008)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.