Arkadaşlar yeni bi sistem yaptım. Core 2 dou E4600 2.4 ghz + Sparkle GF 8800 GT 256bit 512mb ekran kartı + 250 GB samsung sata hdd + Asus Dvd writer + Skystar 2 dijital tv kartı + zyxel g202 usb wireless + a4 webcam + yanda 25cm fan + arka fa. Tüm bileşenler bunlar. Kasa Feel MEsh Cool 400watt kasam acaba yeterlimidir? Ne dersiniz? psu yu değiştmem gerkeirmi? Bide ben arkaya bir fan daha ve kabloları ışıklı yapmak istiyorum. Ytermi acaba psu?
psu yeter diyen birşey bilmiyordur çünkü psunun ne zaman ne kadar verdiği belli değil ayrıca ekran kartına dar boğaz yapmasın performansı yükselsin biraz diye o.c. da yaparsın ilerde...eee bu adamın bilgisayara birşey olursa kim ödeyecek
arkadaşım sen 400 watt sürekli veren bir psu al işini görür, mesela fsp bakabilirsin hem kaliteli hemde yeter rahatça...senin psu 400 watt değil emin ol birara forumda feel psudan ağzı yananlar diye başlık bile vardı düşün yani
yaw ne bilim. hiç psu dan yana bu kadar soru işareti olduğunu bilmiyodum sağlam bi sistem kurana kadar ben genede sağlam bi 500 çekeyim bari :) 400w psu şsteyen varmI?