Arkadaşlar amd 5600+ 2.79 işlemciyi ne kadar çekebilirim..
anakart asus (modeli malesef aklımda değil.) ekran kartı asus x1650 pro Kingston 2 gb 800 mhz ram Seagate 160 gb 8 mb hdd PowerSupply 400 450 watt civarında.
Sistem benim değil arkaşımın sistemi overclock denemek istiyoruz.Stok fanla ne kadara çekebiliriz ve mhz inimi çekelim yoksa voltaj ayarlarıyla falanmı ? Arkadaşlar bilgi verirseniz çok memnun kalıcağım..saygılarımla..
onu her mhz artırışıda kontrol edeceksin.. sıcaklıkları hep kontrol et.. zaten stock fan bi yerden sonra benden bu kadar diyecektir. sen önce fan değiştir.
onu her mhz artırışıda kontrol edeceksin.. sıcaklıkları hep kontrol et.. zaten stock fan bi yerden sonra benden bu kadar diyecektir. sen önce fan değiştir.
ya şimdi amd yi hiç clocke etmedim intel kullandığım için..amd nin overclock a intel kadar yatkın olmadığını duydumda o nedenle soruorum bi problem çıkarmı diye..amd işlemcinin patladığına şahitlik ettim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeCkhO -- 11 Haziran 2008; 22:32:20 >
+1 Stok fan hiçbir zaman güvenilir deildir.imkanın varsa güzel heatpipe(ısı borulu) fan almanı tavsiye ederim.
yaklaşık 45 civarı olur en fazla load ta 61-65 görür senin işlemci...