Bakacağın tek yönünüm,doğru rotayı izler gözüm. Rüzgara emanet sözüm,hasretlerle yandım gönlüm. Yalnızlığım kalbime zulüm,korkutmakta her an ölüm. Ben bir pembe diziyim her günüm bir bölüm...
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
'Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev hayattır.Bu nedenle;ne bir lokma için şerefini ayak altına almaya,bir anlık zevk için namusunu lekelemeye,bir zamanlık mevki için ayak öpmeye,günlük menfaatlar için namusunu karartmaya değmez...
Hepsine lanet bunu görme sakın, Çok mu büyüksün beni duyma sakın, Gerçeğe sırtı dönüp kaçmak için, Seni seven elleri hiç tutma sakın. Günü gelince derdini kim taşısın, Derdimi görüpte sona varmışken, Kalbin seni sevmeyeni yaşatsın, Ben seninle ölmeye razıyken...
Ben Free Download Manager kullanıyorum neredeyse her gün rapidden download yapıyorum ve çok da memnunum ama bazı arkadaşlar bana IDM'ı tavsiye etti daha hızlı olduğunu söylediler doğru mudur?Bir hız artışı var mı?
Ben Free Download Manager kullanıyorum neredeyse her gün rapidden download yapıyorum ve çok da memnunum ama bazı arkadaşlar bana IDM'ı tavsiye etti daha hızlı olduğunu söylediler doğru mudur?Bir hız artışı var mı?
Bağlantınızın sonuna kadar kullanıyor.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.