Merhaba ; Geçen hafta teknosadan aldığım HP dv6755et notebook uma kablosuz mause alacağım. Teknosanın 100 YTL lik hediye çekini kullanacağım. Bu yüzden teknosada bulunan ürünlerin arasından seçeceğim. Kullanacağım yüzey malesef koyu renkli ve cilalı ahşap yüzey. Eğer mümkün olursa mobilizasyon açısından mausepadsiz kullanmak istiyorum. Kayma ve atlama yapmaması için optik mi yoksa lazer mi tercih etmeliyim. Bluetoothlu olması bana yanlış geliyor.Notebook un bataryasını çabuk bitireceğini düşünüyorum. ALTERNATİFLERİMİ AŞAĞIDA SIRALIYORUM; 1.MICROSOFT B5W-00002 WIRELESS NOTEBOOK LASER MOUSE 6000 65,50 YTL 2.MICROSOFT BNA-00004 USB WIRELES LASER NOTEBOOK MOUSE 7000 69,90 YTL 3.MICROSOFT QVA-00004 WIRELESS LASER MOUSE 6000 74,90 YTL 4.LOGITECH 931622-0914 LX3 OPTICAL MOUSE 27,90 YTL 5.A4-TECH R7-70MD-2 KABLOSUZ USB MİNİ OPTİK MOUSE 32,90 YTL 6.LOGITECH LX5 WIRELESS MOUSE 33,90 YTL 7.LOGITECH KABLOSUZ NOTEBOOK OPTİK MOUSE SİYAH 931380-0914 37,90 YTL 8.LOGITECH 910-000166 V220 CORDLESS DARK SILVER NOTEBOOK MOUSE 39,90 YTL 9.A4 TECH G6-70D KABLOSUZ OPTİK-USB MİNİ ALICI-SİYAH MOUSE Optik seçenekleri daha da var.Ancak kararsız kaldım. Forumdaki diğer sayfaları yaklaşık bir saat okudum.Ama karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürlerimle....
Microsoft laser 6000 sahibiyim ve cilalı koyu renkli yüzeyde çalışmıyo farem. Açık renkli olan sağ kısımda kullanıyorum. Yüzeyin cilasıda artık eridi ve o kısımlara gelince atlama yapıyo (Masaüstü fare kullanmama rağmen alacağın laser microsoftlarda aynı laser ünite var diye yazdım).
Eski optik microsoftlar bence çok daha iyi idi. Ben lazerin bi faydasını göremedim açıkçası. Yorumlara görede lazer konusunda logitech fareler daha üstün.
Dizüstüm için epox'un bluetooth faresini aldım. 30 küsür ytlye olması cezbetti ama kalite vasat tavsiye etmem :) Genel olarakta dizüstünde pili ortalama 10 dakika az gidiyo ve fare pillerini 2 haftada tüketiyordu (gp 2500). Çekme konusunda bariz üstün olduğu bi gerçek ama. 10 metre olmasada 7-8 metreden çok sağlıklı kullanılabiliyo. Tabi o kadar uzaktan dizüstü kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır.
Şu anki düşüncemle logitech lazer bir fare alırdım. Ama dizüstü ama masaüstü. Birde ekleme alacağın farede ekstra tuşlar benim çok işime yarıyo. Özellikle geri-ileri amaçlı kullanıyorum. Gerçi artık döner tekerleği sağa sola iterek sorunu çözebiliyorsun ama tercih meselesi tabi ;)
HP PAVILION DV6755 laptobuma bugün bende A4TECH R7-70MD mouse aldım ve şuanda kullanmaktayım kablosuz olmasına rağmen çok tepkili ve hiç tutukluk yapmıyor counterde şaşırtıcı bir performansı var çok kaliteli ayrıca fiyatıda uygun kesinlikle tavsiye ederim
2.MICROSOFT BNA-00004 USB WIRELES LASER NOTEBOOK MOUSE 7000 69,90 YTL kullanıyorum. Acer 5920g sahibiyim. Ürün hakkında bi inceleme yapmıştım burdan bak istersen ;)
HP PAVILION DV6755 laptobuma bugün bende A4TECH R7-70MD mouse aldım ve şuanda kullanmaktayım kablosuz olmasına rağmen çok tepkili ve hiç tutukluk yapmıyor counterde şaşırtıcı bir performansı var çok kaliteli ayrıca fiyatıda uygun kesinlikle tavsiye ederim