ya arkadaslar bende amad 5000 2.6 var en fazla 3250 mhz ye cıkarabiliyorum fazlası olmuyor nedendir acaba cooler master mars fanda var cpu oldukça soguk carpan 13 frekans 250 daha fazla olmuyor ram laride 667 ye alıyorum anlaadım gitti asus m3a 770 ana kart
amd ler intel gibi 1.86 dan 3.0 küsürlere çıkmıyor ama çıkabildiği en yüksek noktada bile baya tatmim edici olutor sempronda 2.0 dan 2.75 cıktıgımda azım acık kalmıstı
amd ler intel gibi 1.86 dan 3.0 küsürlere çıkmıyor ama çıkabildiği en yüksek noktada bile baya tatmim edici olutor sempronda 2.0 dan 2.75 cıktıgımda azım acık kalmıstı
bende şuanda 4400+ var 2.8 de kullanıyorum bende sorun yok 3ghz stabil testi yaptım yarım saaat hiç birşey olmadı over clock denemesi yapan arkadaş coolin quit devre dışı bırakıp denermisin
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
bendeki sempron 2800+ idi 2.0ghz 750mhz cıkabildim o işlemci ile daha ugrasmadım ramler takoz anakart takoz v.veriyorsun yemiyordu vs şimdi 1,86ghz dan 3,15ghz cıkıyorum al sana hız
imzamdaki anakart ile x2 4000+ ı 2100 mhz den 3300 mhz ye kadar çıkarttım stock fan ile ek sogutma olmadan. 2800 mhz i ise voltaj vermeden hiçbir ayarı degiştirmeden sadece fsb yükselterek ulaşıyorum.
dostum senin sorununa gelince ise ordaki 5x çarpanları 3x e al. memory clock unu ddr533 yap. voltaj 1.350 de kalsın fsb yi de 250 den başlayarak 10 ar 10ar deneyerek arrtır. 2800 mhz ye ulaştıktan sonra fsb yi arttırdıkça abartmadan voltajı da arttır ve ısılarını kontrol et