arkadaşlar ben kaliteli bir televizyon almak istiyorum 3500 ytl kadar bütçem var forumdaki araştırmalarım neticesinde ikiye kadar indirdim bunlar SONY KDL-40W4000 40'' FULL HD BRAVIA Lcd ve Pioneer PDP4280XA hangisini tavsiye edersiniz...
2 si arasında kalmışsınız ama 2si arada kalınacak tv ler değil , plazma mı lcdtv mi konusunu çözüp ona göre karar verin . Zaten hangisi alırsanız alın memnun kalırsınız ama kullanım amacı önemli .
arkadaşlar ben kaliteli bir televizyon almak istiyorum 3500 ytl kadar bütçem var forumdaki araştırmalarım neticesinde ikiye kadar indirdim bunlar SONY KDL-40W4000 40'' FULL HD BRAVIA Lcd ve Pioneer PDP4280XA hangisini tavsiye edersiniz...
Merhaba arkadaşım,
Seçenekleri 2 ye indirmişsin ama ikisi birbirinden çok farklı cihazlar. tv seyredeceksen bence plazmaya yönelmelisin. Ama yok sadece ps3 ya da bluray film seyeredeceksen lcd de düşünülebilir.
Ben lcd lerin görüntülerine hiç ısınamadım. Forumda bu konuda üstadların çok iyi analizleri var. İncelersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bence pioneer için pioneer topiciğini incele ve sonra da gidip kendi gözlerinle mukayese et.
Öte yandan pioneer bence şu ana kadar yapılmış en iyi görüntü veren panel. Ben tercihimi Pioneer PDP4280XA den yana kullandım ve son derece memnunum. Uygun fiyat almak için osedan nick li arkadaşa pm atabilirsin.