merhaba arkadaşlar p35 serisinden bir anakart almayı düşünüyorum ama saolsun gigabyte baya bi model çıkarmış araştırdım biraz ve gigabyte ın bazı p35 modellerinde stabilite sorunları varmış benim aklımda ep35 ds3 var ne dersiniz iyimidir bu kart kullanan arkadaşlar varmı bu hafta içinde alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum
Gigabyte GA EP35-DS3 (rev 2.1) - Intel P4 3.4Ghz OC 4.0 Ghz - Kingston Dual 1 Gb DDR2 800 Mhz - 256 Mb Palit 8600GT Sonic+ DDR3 - Creative Audigy Value SE Mod X-FI Extreme Audio - Seagate SATA 2 NCQ - Samsung 19" 940BW LCD DVI - Philips DVD-RW SolidBurn
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
240 ytl verirsen dediğim yani DFI P35 T2RS he bütçem en fazla bu kadar diyorsan DFI Inf. Blood Iron P35-T2RL , hem pişman olmayacaksın hemde ço iyi o.c yapabilrisin..forumda testleri mevcut bu kartın ve bütüm o.c rekorları bu kartlarla kırılıyormuş...@oerdem sağolsun bende onun sayesinde bu kartı aldım...
Arkadaşım madem 200ytl sınırın var al sana P35 serinin en iyisi GIGABYTE - GA-EP35C-DS3R SC-775,IP35,SES,LAN,SATA,DDR2DDR3,1600MHz FSB
187.63 YTL hemde daha ne istiyorsun en iyisi işte, bende bunu kullanıyorum, bence bunu al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 11 Haziran 2008; 14:25:10 >
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
bu kart ve ya bu kartın bi alt modelini alırsan hiç pişman olmazsın bu anakartı bilenlere ve kullananlara sor...
bunu al.......sana gigabyte ı tavsiye edenler bu kartı kullanmamıştır fakat ben gigabyte da kullanmış biriyim hatta bana bunu tavsiye eden kişide bu verdiğim linkteki konuyu açan kişi ve elinden geçmeyen kart kalmamıştır....seçimi sana bırakıyorum...
borealatis ben bir süre önce aklımda gigabyte vardı ama DFI görünce aklım gitmedi değil fakat ben o.c tutkunu deilim ama kalite tutkunuyum bu nedenle DFI alabilirim.Ama bir yerdede ortalama düzey bir kullanıcının anakarta 240 ytl vermesi fazla gibime geldi arkadasımızın isteklerini örn Gigabyte ep35 ds3r karsılıyorsa ve bütcesi kısıtlıysa GB almasını öneririm.
@gothic...haklsınız ama dfi ın bitek bu anakartı yok..184 ytl yede güzel anakartı var yani...o yüzden ısrarcı oldum yani ona para vereceğine buna para ver gibi...dfi kalitesi ispatlanmış bir markaymış sonuçta...
borealatis kalite konusuna gelince doğru söylüyorsun DFI görüntüsü bile diğer rakiplerinden kaliteli olduğunu belli ediyor fikrimce.sistem montaj sorunum olmasa ben almayı düşünüyorum
borealatis kalite konusuna gelince doğru söylüyorsun DFI görüntüsü bile diğer rakiplerinden kaliteli olduğunu belli ediyor fikrimce.sistem montaj sorunum olmasa ben almayı düşünüyorum