Herkese mrb.. Cm 810 modumu tamamlanmadan nakit ihtiyacı yüzünden satmak zorunda kaldım Tamamlayabildiğim kadarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapım aşamasındaki resimler yok maalesef.. ama sizlere kısaca neler yaptığımı anlatmak istiyorum.
1) İlk önce kasa üst tarafına dekupajla 120mm'lik 2 fan deliği açıldı maximum hava akımı için. 2) Üt tarafa konulmak üzere kare şeklinde ortasında 120mm fan yuvası açılmak şartıyla saf alüminyum plakalar kesilerek yerleştirildi. 3) Yan kapak kesilerek plexi takıldı. 4) Resimlerde görüldüğü gibi parçalar ve fanlar sarıya boyandı. 5) Plexi üzerine cmstacker ve callbabun folyo stickerları eklendi. Devamı gelecekti ama olmadı malesef...
Satmadan önce forumdan alacak olan arkadaş sarı renkteki boyaları çıkarmamı istemişti bende bir kaç eklenti yaparak teslim ettim şu şekilde.. 1) Öncelikle sarıya boyanmış kısımlar tinerle temizlendi. 2) Plexi üzerindeki callbabun stickerı sökülerek yerine coolermaster yazısı ve çok güzel bir hatun resmi eklendi 3) Diğer kapağa ise metalik folyo ile kuru kafa coolermaster ve minik bir yıldırım işareti eklenerek yeni sahibine teslim edildi.
Satmadan önceki son halleri
Yeni hedefimde Cosmos S var alabildiğim gün sizlerle paylaşmaya başlamayı düşünüyorum
Fujitsu Siemens A3667G 17'' || AMD Turion 64 1.8 Ghz Mobile Technology || Graphics By Mobility Raedon X700 HyperMemory || 1,5 Gb Kingston 400 Mhz Ram || Samsung 80Gb 5400 Rpm || Windows Xp Professional Sp3 || Nokia 6680 And 6610 || Piranha Mp4 Digital Player 2 Gb || Web Browser: Opera 9.5 ||