Mesela en çok kullanılanlardan birisi NOD-32 bi de bunun yanında eğer yoksa Windows Defender tavsiye ederim.
"Beşiktaşlı duruşunun ne olduğunu futbolculuk döneminde sayın Seba’dan öğrendim." "İçimizde sevinirken üzülenler oldu biz üzülürken sevinenler oldu maalesef." "Şimdi milli ara var yönetimin görüştüklerini iddia edilen ama sorumlu kişiler tarafından bana bu toplantıya girilene kadar kesinlikle kimseyle görüşmedik diyenler şimdi görüştükleri isimlerle rahatlıkla görüşebilirler." "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam dediler bugüne kadar bana. Ben görevime adam gibi başladım adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum."
Arkadaşım KasperSky bende home kullanıcıları için çok iyi bir antivirüs. Mutlaka KasperSky kullanmalısın bence ama KasperSky Internet Security olursa daha iyi. Biraz kasar internette ama bayaa güvenli.Fakat bunun tek kötü yanı var. Virüs olan dosyayı direk siliyor. Onarmıyor yani.
Valla en güvenilir site kendi sitesi arkadaşım. Biraz ingilizce gerekiyor. www.kaspersky.com
Burdan kafana yatanı indirirsin. Sana tavsiyem Internet security ve antivirüs olanını indir. Eğer burdan indiremezsen google 'a yazarsın ismini başka bir siteden indirirsin.
Trial olarak KasperSky Internet Security 2009 8.0.0.357 Final var. Tam bilmiyorum ama en düşük 15 günlüktür heralde. istersen dene. Eğer beğenirsen 60$ verip almaya değer.
alternatif olmaz olurmu. avg free edition+comodo firewall pro kurulu şu an bende. içim oldukça rahat. yada avira kullanabilirsin. hem ücretsiz bu yazılımlar hemde oldukça güvenilir
Ağzına Türk kelimesini alamayanlara inat,Atatürk Türkiye'sinin maddi manevi değerlerini peşkeş çeken sürüngenlere inat,cemaat tavşanlarına inat,soros çocuklarına inat,uzaktan kumandalı güdümlü oy avcılarına inat,Abd,İsrail,Arap ve Ab uşaklarına inat,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!