arkadaşlar sevgilimin motorola L6 telefonu var telefonubozulmuş oda babasına vermiş tamir etsin diye ama mesajlarımızı silmeyi unutmuş baabsıda meraklı bir adam kesin bakar diyor..sim kartını çıkarmış ama telefon babasında..sorum şu mesajar sim kar çıkartıldığında görülüyor mu??ve kitli mesaj denen bir şey varmış bazı mesajları kilitliyormuşsun hepsini sil dediğinde onlar silinmiyormuş yani koruyomuş telefon o mesajı onlar görünürmü babası telefona baktığında???lütfen yardım edin arkadaşlar benim için çok önemli
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir
sana diyecegim tek bende moto v3 var ve ben bu telefondaki msj ları sim kart ı cıkartınca silinmiyor ve 100 msj alıyor kısacası bana gore yandın geçmiş olsun ve ayrıca msj geldiğinde hemen tel hafızasına yerleşiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moto_dh -- 6 Temmuz 2008; 23:32:54 >
ya babası bakmaz bence açıpta onumu kurcalıyacak telefonun arızasına bağlı tabi olmuşmu bi bakıyım der heralde ama kızının sildiğini düşünüp herşeyi bakmaya tenezzül bile etmeyebiir sakin ol bence