zyxel modem kullanıyorum kablosuz..sınırsıza geçince flashget i kurdum full indriyorum****..ii gusel indiriyor fakat ara sıra bazı bazı alış veri duruyor ,ama sitelere girebiliyorum,,bazen sitelerede giremiyorum..wireless şifrelemeden midir bu ? ya da herhangi bir neden ? ben şifrelemedendir dedim MAC adresleme ye karar verdim,sizce mac bir atri sağlar mı ?
zannetmiyorum.... şifrelemeni kesinlikle iptal etme hatta mümkünse wpa-wpa2 şifrele çünkü mac adres filtrelemesini aşmak 15 dakika wep şifrenin kırılması 20 dakika sürüyor (eğer modemine kablosuz bağlıysan ve download yapıyorsan) yani demem o ki GÜVENLİK GÜVENLİK GÜVENLİK......
modemin ana sayfasında WPA-PSK şifreleme yazıyor.bunu kullanıyorum herhalde..dediğiniz wpa-wpa2 şifrelemesine mi geçsem?arasındaki fark ne ? birde bu şifreleme olayı download a veya modem in bağlantı koprmasına (ara sıra) neden oluyor mu..saygılar
hayır şifrelemenin download hızına bir etkisi yok kopmalar senin wireless alıcından kaynaklanıyor olabilir. markasını öğrenebilirsem tavsiyelerde bulunabilirim. yazdığına göre wpa kullanıyormuşsun bu güzel...
hayır şifrelemenin download hızına bir etkisi yok kopmalar senin wireless alıcından kaynaklanıyor olabilir. markasını öğrenebilirsem tavsiyelerde bulunabilirim. yazdığına göre wpa kullanıyormuşsun bu güzel...
ne bilim forumlarda felan duuymuştum,,şifreleme sistemi download ı yavaşlatıyor diye.. modem : zyxel P-660HW-T1 v2...