Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPhone basit birkaç sorum var lütfen yardım bana

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone basit birkaç sorum var lütfen yardım bana Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ramroat

10 Haziran 2008; 23:46:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1-Tele resim nasıl yüklücem? kendi resimlerimi filan koymak istiyorum
2-Arayan kişiye resim nasıl atanıyor?
3-MSN için en ii "Mobil Chat" dediler onu nerden bulucam vew nasıl yüklicem:)
4-Hava durumunda Ankara istanbul nasıl eklicem?
5-Bie mp3 ü zil sesi nasıl yapıyoruz?

herkese şimdiden teşekkürler:)

saygılarla
prıvacy

11 Haziran 2008; 2:11:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1-)Resimlerini masaüstünde bir klasör yap onun içine at daha sonra itunesi aç sonra cihazı usb ile bağla bekle itunes cihazı görsün sonra cihazının ismine tıkla ve karşına hemen az üstte seçenekler gelecek Summary İnfo Müzik Video vb gibi Photos diye bir seçenekte var orda ona tıkla daha sonra hemen açılan sayfada ilk başta içini tikleyip aktif hale getirebileceğin bir kısım geliyor ondan sonra hemen onun yanında bir buton var ordanşimdi hatırlamıyorum ama seçip atıyorsun iphoneye

2-) şimdi diyelimki rehberine birini ekledin yada rehberinde biri var örnek rehberinde biri var şimdi telefona gir oradan rehbere gir rehberden bir kişinin üstüne tıkla sonra düzenle de daha sonra hemen sol üst köşede resim şeklinde bir karecik görüceksin onun üstüne tıkla ve resmi seçip uyarla deişlem ok dir :):)

3-) msn için benim tavsiyem iki adettir bunlardan biri Apollo msn yüklemek için ana menüden installere gir sonra en alttaki sekmelerden İnstall a bas daha sonra iphonenin içindeki klasörler geliyor karşına orada ilk karşındaki klasörden Apolloyu bul üstüne tıkla sonra sağ üstten install desonra karşına gelen seçenektende install de download etsin bitince karşına notice başlıklı bir uyarı gelir ok de yükleme bitsin .... İkinci bir seçenk ise bir safari sayfası aç ve oraya www.meboo.com yaz yada www.meebo.com da olabilir ikisinden biri kardeş hemen allta buton görücen ordan msn i seç kullanıcı adın ve şifren giriş de olay bitsin

4-) ana menüden hava durumuna tıklıyorsun ve açıyorsun hemen solda olması lazım sağdada olabilir + işareti var ona tıkla ve sonra açılan yerde yazı yazabileceğin bir yer var oraya örnek istanbul yaz ve search ge istanbul hemen allta siyah yazı ile çıkar üstünetıkle katagoriye ekler sonra tamam de ankarayıda aynı şekilde yapabilirsin

5-) İşte buradada benim forumda hazırladığım resimli anlatım rehberim devreye giriyor kardeşim buyur http://forum.donanimhaber.com/m_21124566/tm.htm

umarım yardımcı olabilmişimdir

saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

1-Tele resim nasıl yüklücem? kendi resimlerimi filan koymak istiyorum
2-Arayan kişiye resim nasıl atanıyor?
3-MSN için en ii "Mobil Chat" dediler onu nerden bulucam vew nasıl yüklicem:)
4-Hava durumunda Ankara istanbul nasıl eklicem?
5-Bie mp3 ü zil sesi nasıl yapıyoruz?

herkese şimdiden teşekkürler:)

saygılarla

iphone yeah :):)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone basit birkaç sorum var lütfen yardım bana Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
T-Balancer fan kontrolcü
T-Balancerın usb üzerinden çalışan fan kontrolcüsü
MSI NX7600GT Diamond Plus
MSI in HDMI cikisli, hiz asirtma kabiliyeti bulunan 7600GT si

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç