Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
canon mp220

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> canon mp220 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayhan173

10 Haziran 2008; 22:29:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

canon mp220 bu yazıcı almayı düşünüyorum arkadaşlar... nasıl bir yazıcı , işimi görürmü . avantajları ne olur . dezavantajları ne olur yorum yaparsanız sevinirim...

biz kayseriliyiz...

gsmhaber.blogcu.com
karaf

10 Haziran 2008; 23:18:25 

İşinizi görüp görmeyeceğini bilebilmemiz için önce işinizi bilmemiz gerekli.

"Çok fazla çıktıya ihtiyaç duymuyorum, renkli çıktıyada ihtiyacım oluyor. Ufak tefek fotokopi ve tarama işlerimde oluyor. Ev kullanıcısı olarak bir kaç işimi aynı anda görebilsin." diyorsanız. Size uygun bir alettir.

Yalnız orijinal kartuş almamayı düşünüyorsanız, bu modelin kartuşlarının dolumunun kolay olup olmadığını araştırın derim. Ben MP210 modelini aldım geçen hafta araştırdığım kadarıyla dolumu mümkünmüş ama öyle herkeste dolduramıyor, küçük bir şehirdeyim. Mesela HP'ler bu konuda daha iyi herkes getir abi hemen doldururuz diyor ama Canon deyince bilmemki felan diye kıvırıyor.

Forumda bilgilendirici epey mesaj var, biraz araştırırsanız karar vermeniz kolaylaşır.

"Bu önyargılarım beni birgün öldürecek"
Bu haftanın müziği: Pink Floyd - Money
ayhan173

10 Haziran 2008; 23:41:31 

sağol kardeş yardımcı olduğun için.. evet ev kullanıcısıyım arada bir çıktı ve tarayıcı işimi görsün diye alacağım... valla tam da bilmiyorum kartuş u dolup dolmadığı...

biz kayseriliyiz...

gsmhaber.blogcu.com
karaf

11 Haziran 2008; 4:07:12 

Bende özellikle tarama işi için aldım. Şu ana kadar 200'ün üzerinde sayfa taradım gayet iyi. Sorun yok.

"Bu önyargılarım beni birgün öldürecek"
Bu haftanın müziği: Pink Floyd - Money
Bossa

11 Haziran 2008; 11:01:07 

Eğer renkler oranlı kullanılırsa ortalama canon cihazlarından 300 sayfaya kadar çıkabiliyor. MP220 güzel bir cihaz hem estetik, hem kullanım açısından iyidir. Kartuş ömrü, dolumu yada farklı sorunlarla karşılaşırsan sana yakın olabilecek teknis servisinin olup olmadığını öğren. Bir sorun olduğu taktirde çünki, çok uzun vadede tamir yapabiliyorlar. Şuan yetkili servis'liğini Türkiye çapında sadece tek bir yer işlettiği için geri dönüşü çok uzun olabiliyor. Birde bunu yol zamanını alırsan düşün sen halini.
Cihaz hakkında çok fazla bişey demeye gerek yok. Takdir ettiğim bir cihaz.

Tavsiye edebileceğim tek husus; dolum yapacak isen, her kartuşa sadece bir dolum yaptır. Çünki 3-4 vs. dolumlarında bozulma ihtimali çok yüksek ve buda cihazda sorunlara yol açabiliyor ...

HORSY_TMR

27 Haziran 2008; 0:31:56 

AZ KULLANILMIŞ ÇOK TEMİZ GARANTİLİ CANON MP220 Mİ SATIYORUM....İLGİLENENLER PM ATSIN LÜTFEN....

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : huner,Rdvanky,fdemirkol
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> canon mp220 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arma HandBook UMPC video
Cepbilgisayarlarinizi dizüstü bilgisayarlarinizi bir kenara atin. Arma Handbook ile tasinabilirlik yeniden tanimlaniyor.
Be Quite Dark Power Pro 850W
Sessizligi ile unlu Be Quiet in 850watt lik yeni canavari

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir