Arkadaşlar ben ANYCOOL 818 için MT6227 usb modem driver ve programını buldum ve kurdum. ancak usb'den telefonu bağladığımda sadece şarj ediyor. Bunun telefondan bi ayarı yada başka bir yolu mu var?
Arkadaşlar ben ANYCOOL 818 için MT6227 usb modem driver ve programını buldum ve kurdum. ancak usb'den telefonu bağladığımda sadece şarj ediyor. Bunun telefondan bi ayarı yada başka bir yolu mu var?
Driverları nerden buldun dostum.Acana n99i-2 için de geçerli olur mu ?
Bende birkaç sürümü var hepside gerçi çalışıyor ve farklarının ne olduğnuda bilmiyorum enteresan olan hepsi aynı yerde problem yapıyor. 1 şarf çihaz kesinlikle açık alacak yani görüşmeye hazır konumda 2 tanıtım için bazı sürücülere ihtiyacın var sadece datasuite yeterli değil 3 eğer sürücülerin de varsa gerisi bilgisayarının aygıt yöneticisini kontrol et 4 eğer telefonun açık ve kabloyu bağladığında cihazın ekranında USB,Web cam veCom diye bir ekran çıkıyor tabii Com seçmessen ne driver kurabilirsin nede bağlantıyı sağlayabilirsin N99i MT6227 6226 işlemci kullanıyor ise %99 tabiki data suite programı çalışır denemekten zarar çıkmaz