arkadaslar bende dell 1520 var vista yuklu bana işlemci sıcaklığını gosteren bir programa nasıl ulasacağımı soylermisiniz malum onumuz yaz ve sıcaklıklar önemli
kardes indirdim o programı ama sadece core1 core2 ve hdd sıcaklıklarını veriyo ayrıca bir uyarı yazısı gelip duruyo tam sürümünü almazsanız 40 içinde kapanacaktır diye baska bir alternatifi yok mu acaba bunun
işlemci sıcaklığını takip etmek için core temp ufak ve iyi bir programdır. ama son yazdığın msjdan anlamadığım birşey var ki o da "sadece core1 core2 ve hdd sıcaklıklarını veriyo" demişsin sadece derken neyi kasdetmek istedin? ölçmek istediğin başka ne gibi sıcaklıklar var anlayamadım!
ustteki arkadasın soylediği programın linkine basarsan orada program ekrankartı sıcaklığı,fan devir sayısı elektriksel güçleri falan gosteriyo ama yuklediğin zaman sadece dediklerimi gözteriyo ve programın 40 gün süreli olduğunu soyluyo. ebn boyle sure sorunu olmayan bir sey arıyorum ha bu arada hansi sıcaklık değerleri normaldir biliyormusun
Linkini verdiğim program ücretsizdir. Kurulumu yoktur. Tek exe dosyasından ibarettir. Bas, çalıştır yani. 40 gün deneme sürümü diye bahsettiğiniz umarım winrar değildir.
Bu işlemciler çift çekirdekli olduğundan program 2 çekirdeğin sıcaklığını ayrı ayrı gösteriyor. Sadece tek çekirdeği görmek istemek kendinizi kandırmak olur. Gösterse de 2 sinin ortalaması olarak gösterir. Benim laptopın işlemci sıcaklığı 45 50 derece civarında normalde. Çok uzun süreli işlemci çalıştığında max 70 filan oluyor. 70 i geçerse tehlikeli.
psychoirfan verdiğin linke tıkladım sonra ust sağ kosede 64 ve 32 bıt iiçin ayrı ayrı indirme secenekleri var 32 bıt olanı indirdim winrar dosyası iniyo sonra onu acaınca exe uzantılı bir dosya cıkıyo onu calıstırınca sıcaklıkları gosterıyo ama. 1) winrarı acıp tam exe yı calıstırmadan once 40 sureli olduğunu gosteren bır yzaı geliyo 2) verdiğin linke basınca acılan sayfada programı calısmasını gosterıyo ama benim indirdiğimde aynı calısma ekranı cıkmıyo mesela bendeki ekran kartı sıcaklığını gostermıyo
Tamam işte programı çalıştırmadan önce çıkan uyarı Winrar a ait. Dosyayı bir yere çıkarın. Sonra sadece o dosyayı açın, zip li olan dosyayı değil. Bir daha o uyarı ile karşılaşmazsınız.
Orda gördüğünüz ekranın aynısı ile kaşılaşmamanızın nedeni ordaki sistemde bulunan sensörler ile sizdekilerin aynı olmaması. Sizde ekran kartı sıcaklığının çıkmamasının nedeni ekran kartınızın sıcaklık sensörünün bulanmamasından dolayı. Aradaki bütün farklılıklar bu nedenden dolayı. Mesela benim laptopta 8600m ekran kartı var. Bu kartın sıcaklık sensörü var dolayısı ile bende ekran kartı sıcaklığı görünüyor.
arkadaşlar google dan aratın hemen bulucaksınız I8kfanGUI forumda paylaşılmış bir programdır kendisi ve dell notebook pc lerde hem fan kontrolü hemde işlemci harddisk ram board gpu ısılarını gösteriyor