Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
işlemci sıcaklığı ile ilgili program

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> işlemci sıcaklığı ile ilgili program Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zabatron

10 Haziran 2008; 22:19:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bende dell 1520 var vista yuklu bana işlemci sıcaklığını gosteren bir programa nasıl ulasacağımı soylermisiniz malum onumuz yaz ve sıcaklıklar önemli

psychoirfan

11 Haziran 2008; 2:29:05 

Hardware Monitor ile bütün sıcaklıkları anlık olarak takip edebilirsiniz.

Intel Pentium D 820, Asus P5LD2, Kingston DDR2 533 2*512 Mb, MSI Geforce 6800 GS, Samsung 250 Gb SataII NCQ, Asus 1608P2S, Aopen H600B-B27

Dell Inspiron 1520 - T7250 - 2GB Ram- 160GB HDD - 8600m GT
zabatron

11 Haziran 2008; 11:57:33 

kardes indirdim o programı ama sadece core1 core2 ve hdd sıcaklıklarını veriyo ayrıca bir uyarı yazısı gelip duruyo tam sürümünü almazsanız 40 içinde kapanacaktır diye baska bir alternatifi yok mu acaba bunun

escala

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 13:07:06 

işlemci sıcaklığını takip etmek için core temp ufak ve iyi bir programdır. ama son yazdığın msjdan anlamadığım birşey var ki o da "sadece core1 core2 ve hdd sıcaklıklarını veriyo" demişsin
sadece derken neyi kasdetmek istedin? ölçmek istediğin başka ne gibi sıcaklıklar var anlayamadım!

NuMuNeM YoK... sEnDe kAlSıN AsLıM...

Asus F3JP / Sonyericsson K750i to W800i / Samsung D500 / Panasonic GD75
zabatron

11 Haziran 2008; 14:26:37 

ustteki arkadasın soylediği programın linkine basarsan orada program ekrankartı sıcaklığı,fan devir sayısı elektriksel güçleri falan gosteriyo ama yuklediğin zaman sadece dediklerimi gözteriyo ve programın 40 gün süreli olduğunu soyluyo. ebn boyle sure sorunu olmayan bir sey arıyorum ha bu arada hansi sıcaklık değerleri normaldir biliyormusun

escala

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 14:50:17 

kullandığın laptopa göre değişir benimkinin sıcaklık değerleri ortalama kullanımda 60 derece
program olarak everest en gelişmiş programlardan biridir

NuMuNeM YoK... sEnDe kAlSıN AsLıM...

Asus F3JP / Sonyericsson K750i to W800i / Samsung D500 / Panasonic GD75
psychoirfan

11 Haziran 2008; 16:39:34 

Linkini verdiğim program ücretsizdir. Kurulumu yoktur. Tek exe dosyasından ibarettir. Bas, çalıştır yani. 40 gün deneme sürümü diye bahsettiğiniz umarım winrar değildir.

Bu işlemciler çift çekirdekli olduğundan program 2 çekirdeğin sıcaklığını ayrı ayrı gösteriyor. Sadece tek çekirdeği görmek istemek kendinizi kandırmak olur. Gösterse de 2 sinin ortalaması olarak gösterir.
Benim laptopın işlemci sıcaklığı 45 50 derece civarında normalde. Çok uzun süreli işlemci çalıştığında max 70 filan oluyor. 70 i geçerse tehlikeli.

Intel Pentium D 820, Asus P5LD2, Kingston DDR2 533 2*512 Mb, MSI Geforce 6800 GS, Samsung 250 Gb SataII NCQ, Asus 1608P2S, Aopen H600B-B27

zabatron

11 Haziran 2008; 17:00:13 

psychoirfan verdiğin linke tıkladım sonra ust sağ kosede 64 ve 32 bıt iiçin ayrı ayrı indirme secenekleri var 32 bıt olanı indirdim winrar dosyası iniyo sonra onu acaınca exe uzantılı bir dosya cıkıyo onu calıstırınca sıcaklıkları gosterıyo ama.
1) winrarı acıp tam exe yı calıstırmadan once 40 sureli olduğunu gosteren bır yzaı geliyo
2) verdiğin linke basınca acılan sayfada programı calısmasını gosterıyo ama benim indirdiğimde aynı calısma ekranı cıkmıyo mesela bendeki ekran kartı sıcaklığını gostermıyo

psychoirfan

11 Haziran 2008; 19:40:25 

Tamam işte programı çalıştırmadan önce çıkan uyarı Winrar a ait. Dosyayı bir yere çıkarın. Sonra sadece o dosyayı açın, zip li olan dosyayı değil. Bir daha o uyarı ile karşılaşmazsınız.

Orda gördüğünüz ekranın aynısı ile kaşılaşmamanızın nedeni ordaki sistemde bulunan sensörler ile sizdekilerin aynı olmaması. Sizde ekran kartı sıcaklığının çıkmamasının nedeni ekran kartınızın sıcaklık sensörünün bulanmamasından dolayı. Aradaki bütün farklılıklar bu nedenden dolayı. Mesela benim laptopta 8600m ekran kartı var. Bu kartın sıcaklık sensörü var dolayısı ile bende ekran kartı sıcaklığı görünüyor.

lvien
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

29 Haziran 2008; 23:22:15 

arkadaşlar google dan aratın hemen bulucaksınız I8kfanGUI forumda paylaşılmış bir programdır kendisi ve dell notebook pc lerde hem fan kontrolü hemde işlemci harddisk ram board gpu ısılarını gösteriyor
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> işlemci sıcaklığı ile ilgili program Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1950Pro AGP video
AGP sistemler icin en güclü ekran kartini yakindan taniyin