Eğer gümüş yada altın koltuk değilsen yani normal digiturk abonesi isen (bide platin koltuk) teknik servis ücreti yok.
Daha gecen cumartesi yan oda üyeliğime ait olan kutu bozuldu (kumanda ile bağlantı kuramıyordu) aradım cumartesi gecesi, pazar öğlen geldiler 0 kutu ile değiştirdiler bi kuruş parada almadılar.
hayır arkadaşlar beninki ekonomik paket üyesiyim.durum da şu teknik servis çanağı kontrol etti kabloyu halletti ve çanağın başındaki elemiyi değişti.benden ücret aldı.
Bırak kontrol etmeyi yada sadece kablo değiştirmeyi receiver sıfır ile değiştirdiler hiç ücret almadılar.
Ama çanaktaki lnb yi evde 2. digiturk ü kullanmak için one touch lnb ile değiştirdilerse bunun ücretini alırlar. Yada ev içinde bile olsa yer değişikliği için ücret alıyorlar...
3 gündür aynı problem bende de var. DCR-OPT'nin herşeyi çalışıyor. Kumanda da bağımsız olarak iyi çalışıyor. Ama kumandadan hiçbir şeyi kontrol edemiyorum.
Digitürk yazılım güncelleyip bir şeyler mi yaptı?
quote:
Orjinalden alıntı: kedhy
Eğer gümüş yada altın koltuk değilsen yani normal digiturk abonesi isen (bide platin koltuk) teknik servis ücreti yok.
Daha gecen cumartesi yan oda üyeliğime ait olan kutu bozuldu (kumanda ile bağlantı kuramıyordu) aradım cumartesi gecesi, pazar öğlen geldiler 0 kutu ile değiştirdiler bi kuruş parada almadılar.
Gümüş koltuk olduğu için servis işleri paralı.. Şimdi bir de eve gelirlerse eve servis ücreti vs. almasınlar diye kendim ilk önce götürüp kumandayı deneteceğim. Kumanda sağlam diyorlarsa o zaman cihazı götürürüm ya da kayıt açtırırım gelip hallederler..
quote:
Bence yazılım değil hocam.
Milatları doluyor. (philips ler daha sağlamdı bence)
Adamlara arızayı söleyince sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Normalde ilk önce yok fişi çekin yok 5 dk bekleyin falan filan diyorlardı.
Benimde (iş yerimde) aboneliklerimden biri gümüş paket.
Dediğin gibi servis için eve gelirlerse para alıyorlar. Ancak o dönemde konuştuğumda eğer receiver i alalı daha 24 ayı doldurmadıysa vestele götürüp garantiden yaptırabiliyorsun.
bende bağlatırken eleman dt yerine direk bizi arayın demişti. ücret talep ederlermiş biz ücret almayız demişti. ayak mı yaptı bize yani
quote:
3 yildir Super paket, son 3 aydir da Platin paket uyesiyim, 1 kere olsun teknik servis ucreti vermedim. Bana ozel canak anten taktilar, canak anten parasi da vermedim. Yan odaya Digiturk aldik, iptal ettirdik, kac kere sinyal sorunu icin geldiler gittiler herhalde bi 10 kez gelmislerdir toplamda, bir kurus bile vermedim. Niye vereyim ki? Hos ayda 65 YTL ye her seyi izliyorum HD yayin aliyorum vs ama tek kurus ekstra para vermem.. Hakkinizi arayin, vermiyorum deyin. O kadar para aliyorlar bir de teknik servis ucreti mi veriyorsunuz..
Apartmanın çanağındaki lnb değişmiş sanırım uyum sorununda dolayı bir türlü yayını alamadım. Normal kurma işlemi ile de çözemedim kendim. Servisi çağırdım, hemen hallettiler ve para almadılar, üstüne bir de fırça attım, neden böyle bir değişiklik yapıyorsunuz da haber vermiyorsunuz diye.