arkadaşım aynı konuyu iki kere açmışsın inanki senin için üzüldüm inşallah sonuca ulaşırsın mutlaka bir yerde hata yapıyorsun işte goldmasterin kendi linki inşallah yoğunluktan kapanmaz burada yazanları uygula goldmaster cihazlarla ilgili ne ararsan burada yalnız birşey dikkatimi çekti nisan 2006 yazılımı olması gerekiyormuş galiba burayı iyice incele http://www.goldmaster.tv/showthread.php?t=1953
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 11 Haziran 2008; 14:55:22 >
arkadaşım aynı konuyu iki kere açmışsın inanki senin için üzüldüm inşallah sonuca ulaşırsın mutlaka bir yerde hata yapıyorsun işte goldmasterin kendi linki inşallah yoğunluktan kapanmaz burada yazanları uygula goldmaster cihazlarla ilgili ne ararsan burada yalnız birşey dikkatimi çekti nisan 2006 yazılımı olması gerekiyormuş galiba burayı iyice incele http://www.goldmaster.tv/showthread.php?t=1953
allah razı olsun yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz atv şifreye girsin bi denicem inş olur
bende yapamadım ya ne yaptıysam olmadı markası next birde başına 6 sıfır koyarak yapacağım
next en kolay key girdiren cihazdır en çok onun taraftarı var.
bisse key gireceksiniz, girilecek key ve diğer bilgiler belli ilgili mesajımızda var onları ilgili yerlere yazın açılacak. Emu keylerine ulaşmayı başardıysanız biss şifreleme sistemine gelene kadar change cas yapacaksınız ondan sonra ekleyeceksiniz.
ama tutup 01FFF 10 000000000000000
yazanlar var. şimdi bu arkadaşa 50 kere de anlatsak şifre 100000000 değil miydi diye gene anladığı şekilde giriyor.
Aradaki 2 hane satır numarası diyoruz. şifre sonraki haneler . vs. vs.
ne nedir bunları ilgili mesajda ilk mesajımıza yazdık doğru yere doğru veri girilecek ve cihaz şifreli yayını gösterecektir.
Arkadaşlar bende Mextwave YE6000 diye bir cihaz var bu verdiğiniz şifreyi girdim ama ATV çözülmedi, Rustavi diye bir kanal var onu çözdü ama sonra silip yeniden denedim bu sefer Rustaviyi de çözmüyor. Hatta 3-4 tane satır daha sildim aceba onlar lazım mıydı?
Not: Arkadaşlar şifre ATV çözmüyorsa Türksattaki Rustavi kanalından izleyebilirsiniz onu bazen çözüyor.