Arkadaşlar 3500 ytl ye kadar çıkabilirim marka ve kasa görüntüsü önemli değil tek istediğim yüksek hızda çok kaliteli bir laptop sahibi olmak bu bağlamda sizce MONSTER nasıl herkes öve öve bitiremiyor fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum laptop kurtları ;)
Arkadaşlar bana da bi pcci arkadaşım Jetwiev diye bi marka önerdi.Monsterdan artı özellikleri var.Bilginiz var mı acaba bu dizüstü hakkında?
EmreFB1907
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 6 günü kaldı.
23 Haziran 2008; 16:06:48
ben monster in kasa görünüşünü hiç beğenmiyorum özellikleri güzel olabilir ama görüntüsü berbat, bu konuda toshiba,acer,dell çok iyi kasa görüntüsü olarak,hemde monsterin özelliklerine sahip modelleri var
ASUS M51SN 250DV almanı tavsiye ederim..hem fiyat/performans bakımından oldukça iyi hem de çok memnun kalacağına inanıyorum.. ayrıca paran da cebinde kalır.
ASUS M51SN 250DV almanı tavsiye ederim..hem fiyat/performans bakımından oldukça iyi hem de çok memnun kalacağına inanıyorum.. ayrıca paran da cebinde kalır.
Katılıyorum.Hem goruntu var hemde performans.ramlarıde 4gb yapınca super oluyor
Blue-Ray için o kadar para vermek pek mantıklı değil bence. Eğer sadece oyun performansı için istiyorsan Monster'lar ideal ama ben de arkadaşlar gibi sana Asus M51SN'yi öneririm. T9300 işlemcili, ekran kartı da 9500. İhtiyaç duyarsan 2 GB rami de 4 GB'a çıkarırsın. Seni bilmem ama bu konfigürasyon benim için fazlasıyla yeterli.
Oyun için XBOx 360 yada Playstation 3 alın artan paraya güzel bir entegre grafik kartlı Laptop alın.. Laptopta alacağın oyun zevkinin x 300 katını konsol için düşünün.. ( konsol oyunları ebay de 60 ytl )
aslında çok fazla oyun oyanayan biri değilim , ben gemi kaptanıyım uzakyol sefere gidicem o yüzden sağlam bir cihaz gerekiyor yani problem çıkarmayacak ekran büyük olacak
evet arkadaşlar bugün ASUS M51SN 250DV birkaç yerde sordum içinde 1*2 gb ram var bunları değiştirip 2*2 yaptırmak istiyorum dedim, adam biz o ramları alamıyoruz tekrar size vereceğiz üstünede 90 dolar para alacağız o yüzden ben biraz soğudum makinadan