Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE DE VODAFONE İPHONE 3G SATIŞLARI BAŞLADIMI ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sadece istanbulda satılır kesin
    vodafone sana hala
  • Bu arada öncelikle Vodafone gerçekten AVEA-TURKCELL kampanya rekabetinde neden hala ''ÇOOK DERİN UYKUDA..?''

iPhone alacak vodafone abonelerine ve almak isteyen kişilere şimdiden hayırlı olsun derim..
  • elimde faturalı vodafone var ve in düşük sabit ücrete geçirim bir kenara koydum.olurda bi gün kampanya falan yaparlar diye ama bakalım ne olacak merakla bekliyorum.umarım avantajlı bişiler yaparda vodafoneu yeniden kullanmaya başlarım her ne kadar düşük bir ihtimal olarak görsemde
  • peki bu kadar mantıksız işler yapan vodafone türkiye iphone işini nasıl yapacak acaba?ne şart koşacak?tam bir merak konusu.zaten artık pek vodafone ismini söyleyen kişi de kalmadı.reklamları da olması herkes unutmak üzere böyle bir operatörün varlığını. bu ne derin uykudur! eskiden telsim olsa kaç kez atak yapıp diğerlerine rekabette ben de varım demişti.şimdiyse vodafone sanki havlu atmış gibi duruyor!
  • çok güzel haber ama sonu ne olacak bakalım
  • Şu an piyada iphone yazanlar sahte değil dimi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone 2yıl abonelik sözleşmesi yapana 3-5 dolar seviyesinde iphone verirmi dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

vodafone 2yıl abonelik sözleşmesi yapana 3-5 dolar seviyesinde iphone verirmi dersiniz?

sanmıyorum hiçbir özelliği olmayan c300 ü bile dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve seç konuş paketiyle falan 40ytl ye veriyordu
    @karizma2 arkadaşım bende aynen senin gibi yapmıştım faturalı vodafone um kenarda bekliyoru şöyle bomba bi kampanya yapsada kullansam diye ama ne yaptılar yapa yapa geyik yaptılar hala heyecanla bekliyorum bi sıçrama yapacaklar diye ama gün geçtikçe umutlarım azalıyor

• o zaman vodafone un işi çoook zor hiçbir albenisi yok bakalım yeni iphone kaça gelicek gerçekten dedikleri gibi eskisinin yarı fiyatındanmı satılacak hep beraber görücez
  • İŞTE LİNK
    http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone_form.php

http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone.home.php

http://www.vodafone.com.tr/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 11 Haziran 2008; 15:25:10 >

• Hala çok yakında diyor
  • acaba çift hat kullanılabiliyor mu?
  • çift hat malesef yok !!

bu iphone 3g li olan mı yani 2. jenerasyon mu 3g ve gps diyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

çift hat malesef yok !!

evet 2. jenarasyon version 2.0.0.1 yüklüymüş ve fiyatları 8gb olanı 199 dolar 16gb olanı 299 dolar olarak açıklanmıştı dün
  • quote:

Orjinalden alıntı: özH@N

quote:

çift hat malesef yok !!

evet 2. jenarasyon version 2.0.0.1 yüklüymüş ve fiyatları 8gb olanı 199 dolar 16gb olanı 299 dolar olarak açıklanmıştı dün

bu kadar ucuz olursa süper olur
  • peki taife ne gibi bi fiyattan lucak bilgimiz var mı?
  • quote:

peki taife ne gibi bi fiyattan lucak bilgimiz var mı?

o konuda vodafone bi açıklama yapmadı henüz.. bunlar apple şirketinin iphone için açıkladığı fiyatlar
  • Güzel :)

Ama bakalım ne kadar satacak :)
  • şahsen ben 199 dolara ve avantajlı bir tarifeye bile razıyım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.