elimde faturalı vodafone var ve in düşük sabit ücrete geçirim bir kenara koydum.olurda bi gün kampanya falan yaparlar diye ama bakalım ne olacak merakla bekliyorum.umarım avantajlı bişiler yaparda vodafoneu yeniden kullanmaya başlarım her ne kadar düşük bir ihtimal olarak görsemde
peki bu kadar mantıksız işler yapan vodafone türkiye iphone işini nasıl yapacak acaba?ne şart koşacak?tam bir merak konusu.zaten artık pek vodafone ismini söyleyen kişi de kalmadı.reklamları da olması herkes unutmak üzere böyle bir operatörün varlığını. bu ne derin uykudur! eskiden telsim olsa kaç kez atak yapıp diğerlerine rekabette ben de varım demişti.şimdiyse vodafone sanki havlu atmış gibi duruyor!
sanmıyorum hiçbir özelliği olmayan c300 ü bile dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve seç konuş paketiyle falan 40ytl ye veriyordu @karizma2 arkadaşım bende aynen senin gibi yapmıştım faturalı vodafone um kenarda bekliyoru şöyle bomba bi kampanya yapsada kullansam diye ama ne yaptılar yapa yapa geyik yaptılar hala heyecanla bekliyorum bi sıçrama yapacaklar diye ama gün geçtikçe umutlarım azalıyor
o zaman vodafone un işi çoook zor hiçbir albenisi yok bakalım yeni iphone kaça gelicek gerçekten dedikleri gibi eskisinin yarı fiyatındanmı satılacak hep beraber görücez
E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx