arkadaşlar skystar 2 uydu akrtı var pc de. progdvb 7.7.3 kuramıyom bana yardım edermisiniz. programı açarken aygıt başlatılamadı dio napıcam ? çok anlamıyorum uydu programlarından. progdvb yi nası kuup çalıştırcaım hakkında bana bana yardım ederseniz çok sevinirimj. şimdiden teşekkürler..
hocam daha önce bu programı kullanıyordum. fakat yüklemeyi ve çalıştırma işini bi arkadaşım yapmıştı. pc ye format attım şu an bn beceremedim size danışmak istedim. programı kurdum fakat çalıştırdıımda aygıt başlatılamadı dedi. yüklerkenmi bi hata yaptım bilmiyorm
hocam daha önce bu programı kullanıyordum. fakat yüklemeyi ve çalıştırma işini bi arkadaşım yapmıştı. pc ye format attım şu an bn beceremedim size danışmak istedim. programı kurdum fakat çalıştırdıımda aygıt başlatılamadı dedi. yüklerkenmi bi hata yaptım bilmiyorm
arada böyle hatalar verebiliyor benim başımada geldi powerinstall 7.6 yı yüklemeni öneririm zira en iyi çalışan powerinstallın bu olduğu söylenir. kurarken neyi işaretlediğinize iyice dikkat edin sorununuz düzelecektir
skystar aldğın zaman yanında verilen bi cd olması lazım onun içinde dvb installermı ne öle bişi olması lazım pcden sky starla ilgili herşeyi kaldır önce cddeki bu programı kur sonra progdvbnin son versyionunu indir nette onu kur eğer doğru yoldan gidersen sorunsuz kurulum yapmış olman gerekiyor.
AMD Athlon 64 3500+ MSI K8N Diamond(MS-7100) ,2048MB DDR Kingston,nVidia GeForce 6600GT,Benq FP94VW Monitor,Asus DvdRW ,Airties RT-211 Wireless Modem, Samsung HD160JJ SCSI Disk Device 160GB,Samsung SP1203N ATA device 120GB [color]Creative SB Live! 24-bit, Creative 5200 5+1 Ses sistemi