avea hattımla toshiba g900 cep bilgisayarı kullanıyorum.Telefonumu 2. el olarak aldım.benden önceki sahibiyle mesajlaştık(hattı türkcell di)ve mesajları bana 1 er 1 er geliyordu fakat ben hattımı taktım ben mesaj attığımda benim mesajlar karşı tarafa 2 kere geliyor hemde benim gönderilenler kutusunda 1 mesaj olmasına rağmen. Sizce bunun nedeni nedir?Toshibayı aradım durumu izah ettim.Toshiba aveayla görüşün dedi.Avea yı aradım avea toshibayla görüşün dedi
sms ayarlarında bir sorun yok.annemin öğretmen hattını takınca sorun olmyuro.1 mesaj yolluyor ama benim ve kardeşimin aynı anda satın aldığımız mobil öğrenci kontörlü hattı takınca mesajlar çift gidiyor.tabi 2 kontör düşüyor
o zaman sorun avea ile halledilecek yinede mesaj ayarlarına bakmalısınız. dil seçimi ve karekter desteği ayarlarını üzerinde hangi sim kart varsa onunla yapınız düzelecektir.
o zaman sorun avea ile halledilecek yinede mesaj ayarlarına bakmalısınız. dil seçimi ve karekter desteği ayarlarını üzerinde hangi sim kart varsa onunla yapınız düzelecektir.
aynen avea merkezi arayıp ileteceksin durum faturalı hattan 1 sms kontorlü hattan 2sms diye msjda ı-ç-ğ-ş- kullanmadan yazmayı dene yani türkçe karakter kullanma yani
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
sim kartı yenile düzelmesi lazım.
alakası ypk sms ayarlarına bak toshiba kullansaydım yardımcı olurdum ama sms ayarlarına bak karakter desteğine falan ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 11 Haziran 2008; 20:45:23 >
Arkadaşlar yeni avea hat alıcam çünkü bendeki hattın kimin üzerine olduğu belli değil Ben izmir bornova metronun önünde bir tezgahta satan aveacıdan almıştım.o zaman 18 yaşımda değildim o adamda kendi üstüne açmıştı hattı... Ben yeni avea kontörlü mobil öğrenci hat alsam kaç ytl dir??