Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hp C5280 Photo Smart Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Yorumlarınız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Hp C5280 Photo Smart Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Yorumlarınız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Endimiyon

10 Haziran 2008; 10:51:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba,

Hp C5280 Photo Smart Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Yazıcı almayı düşünüyordum. Kullananlar varsa kartuş durumu hakkında neler söyleyebilirsiniz. ve kartuşları elle dolum yapabilirmiyim. bunun dışında + veya - olarak katacağınız bir şey varsa yazabilirsiniz. ürün tavsiyesi gibi.. ürünün Kdv dahil fiyatı 195 ytl.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=4&productId=bd3247
Kızıl Baron

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 17:50:06 

ben bu yazıcıyı yaklaşık 6aydır kullanıyorum ve memnunum. bi arızasını yada yanlışını görmedim.. :)))
fotoğrafçıdan daha güzel fotoğraf basıyor!! özellikle karşılaştırdım. aynı fotoyu hem kendim hemde fotoğrafçıya bastırdım ve gözle görülür derecede bu yazıcının bastığı foto daha güzel. renkler daha canlı. tabii kalite ayarını "iyi" ye getiriyorsun ve bu da kartuşa yükleniyor doğal olarak. aslına bakarsan bu çok da ekonomik değil ama göze alırım dersen iyi sonuç elde edersin. normal a4 baskılar gayet iyi. günlük çıktılarını "hızlı taslak"da bastırırsan uzun ömürlü bi kartuşun olur. rahat rahat kullanırsın..
bi dezavantajı sadece tek renkli kartuşa sahip olması. yani iki tane kartuş yuvası var. siyah ve renkli.. doğru hatırlıyorsam 4280'in 4 renkli yuvası var. bu da daha ekonomik oluyor.
ama o kadar profesyonel bişi basmıyacam, tek tek kartuşla uğraşamam dersen bu yazıcı seni fazlasıyla memnun edecektir.. tavsiye ederim..

photo critic

HELL ON EARTH...
Endimiyon

10 Haziran 2008; 23:03:20 

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. kullandığın için bir kaç sorum olacaktı. benim fotoğraf basma gibi bir niyetim yok. sadece normalde ara sıra renkli çıktı alacağım. Kartuşlar bitince mecburen dolum yaptıracağım. dolum yaptırırsam herhangi bir sorun olur mu. (yani chip gibi bir koruması var mı) sen bugüne kadar dolum yaptırarak mı kullandın yoksa orjinal mi. ve tarama çözünürlüğünü nasıl buluyorsun bunlara cevap verirsen sevinirim.
gibicibicis

12 Haziran 2008; 0:52:10 

kartuşları doldurabilirsin.yanlız 3 dolumdan sonra orjinal almak lazım.kalite düşüyor.ayrıca kartuşu doldurduğunda hp çözüm merkezi içerisinde kartuşun sorunlu olduğunu gösterebilir.önemli değil bu durum.tarama çözünürlüğü gayet iyi.bir sıkıntı ile karşılaşmadım.tabi taradığın belge üzerinde işlem yapabilmek için ocr programı lazım.abbyy fine reader kullanabilirsin.eğer ocr programı kullanmayacaksan taradığın belgeleri pdf olarak taratıp çıktı alabilirsin.fotoğraf konusunda arkadaşa katılıyorum.

Kızıl Baron

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 0:52:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Endimiyon

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. kullandığın için bir kaç sorum olacaktı. benim fotoğraf basma gibi bir niyetim yok. sadece normalde ara sıra renkli çıktı alacağım. Kartuşlar bitince mecburen dolum yaptıracağım. dolum yaptırırsam herhangi bir sorun olur mu. (yani chip gibi bir koruması var mı) sen bugüne kadar dolum yaptırarak mı kullandın yoksa orjinal mi. ve tarama çözünürlüğünü nasıl buluyorsun bunlara cevap verirsen sevinirim.

valla dolum hiç yaptırmadım. orjinal aldım. onun için ona bişi diyemicem ama yine ii sonuç alacağına eminim.
tarama kalitesi gayet iyi.. ihtiyacının fazlasını karşılıyor... ;))

photo critic

HELL ON EARTH...
saray2

24 Haziran 2008; 14:11:13 

bende bu modelden aldım ilk izlenimim iyi ama kartuş sorunu olacak gibi hadi hayırlısı...

er
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Hp C5280 Photo Smart Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Yorumlarınız Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Chenbro 61163 kasa
Uygun fiyatli fakat fonksiyonel bir kasa mi ariyorsunuz?
Football Manager Live video
En iyi menajer benim demek,hiç kolay değil!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar