En ucuz 50 YTL ye bulunabiliyor Jabra BT135 ve güzel bir kulaklığa benziyor.Her modelle uyumlu mu acaba aldıktan sonra bir sorun çıkartır mı ?
Valla ben aldım hızlıal.com'dan kargoyu tamamlamak için 4-5 ay önce 1 kere kullandım sonra kaldırdım kutusuna koydum ama şık fazla büyük değil...Bluetooth version 2.0 tüm telefonlarla uyumlu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 10 Haziran 2008; 2:09:58 >
Evet çin malı N99i-2 aldığım doğrudur. Hem TOSHIBA G500 ile hem de N99i-2 ile kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Çin mallarında çalışmaz bunlar vs tarzı seviye düşüren konuşmalar yapmazsanız sevinirim.N99i-2 nin bluetooth özelliği sorunsuzca çalışıyor.
sen şu capon telefonu alan arkadaş değilmidin tv li telefon..
Evet çin malı N99i-2 aldığım doğrudur. Hem TOSHIBA G500 ile hem de N99i-2 ile kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Çin mallarında çalışmaz bunlar vs tarzı seviye düşüren konuşmalar yapmazsanız sevinirim.N99i-2 nin bluetooth özelliği sorunsuzca çalışıyor.
yok kardeşim aksine o tellerden almayı düşünüyorum..
sen şu capon telefonu alan arkadaş değilmidin tv li telefon..
yok kardeşim aksine o tellerden almayı düşünüyorum..
Kusura bakma dostum. Biliyorsun forumda çin mallarına karşı fazlasıyla bir ön yargı var.Her karşılaştığım kişiye elimden geldiğince durumu anlatmaya çalışıyorum fakat anlamamakta ısrarlı olan da bir o kadar insan var.Yardımcı olabileceğim bir husus varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
sağol PyRRhiC ... valla populer kültüre esir olarak fiyatını haketmeyen nokialara para bayılacağıma...uygun fiyat çok fonksiyon çin telefonlarını tercih ederim
şu telefonu arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 10 Haziran 2008; 2:17:30 >