en önemli sorunum 1 yıl kadar dsmart yada digitürk almayı düşünmüyor babam ve tvyi alırsam şahet kablolu tv ile kullanacağız yüksek bir görüntü beklemiyoruz .. şimdiki arçelik 72cm tüplü tv gibi olsun yeter
1) kablolu tv girişi varmı?
2) bozuk görüntü alma şansım varmı?
3)kablolu tv ile kullanılabilirmi?
4) lütfen biraz resim :) (forumda birçok resim gördüm ama birazdaha olursa iyi olur)
"PinkyDemon" nickli arkadaşımda r81b kullanmakta. Kendisi pc&xbox&ps3 kombinasyonuyla tv'i kullanıyor. Kendisi çok memnun. Birebir gözümle görerek yapacağım yorum ise gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben panasonic markasının 42pv7 modeliyle kullanmaktayım. Açıkcası neredeyse fiyatları birbirine çok yakın. Sizin yerinizde olsam 37'' bir plasma tercih ederdim. Hem sd yayınlarda hem de xbox ile çok daha iyi sonuçlar elde ediliyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 10 Haziran 2008; 4:20:21 >
"PinkyDemon" nickli arkadaşımda r81b kullanmakta. Kendisi pc&xbox&ps3 kombinasyonuyla tv'i kullanıyor. Kendisi çok memnun. Birebir gözümle görerek yapacağım yorum ise gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben panasonic markasının 42pv7 modeliyle kullanmaktayım. Açıkcası neredeyse fiyatları birbirine çok yakın. Sizin yerinizde olsam 37'' bir plasma tercih ederdim. Hem sd yayınlarda hem de xbox ile çok daha iyi sonuçlar elde ediliyor çünkü.
teşekkürler ama acaba 102 ekran bir plasma alsam r81 den farkı olurmu?? çünkü plasmalar daha ucuz hem fullhd de alabilir hemde 102 ekran sizce samsung 32r81b yerine 102 ekran full hd plasma almak dahamı mantıklı?
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS teşekkürler ama acaba 102 ekran bir plasma alsam r81 den farkı olurmu?? çünkü plasmalar daha ucuz hem fullhd de alabilir hemde 102 ekran sizce samsung 32r81b yerine 102 ekran full hd plasma almak dahamı mantıklı?
Yeni çıkan modellerde var mıdır? bilmiyorum ama 42"(106) ekran fullhd plazma yok diye biliyorum. Çoğu 1024*768, birazı da 1366*768. Olsada zaten aynı ebattaki lcd'lerden çok daha pahalı olur.
10 Haziran 2008; 14:30:02
varda full hd plazmalar oldukça pahalı, özellikle yeni çıkanları.
32R PS3 ve XBOX360 beraber kullanıyorum oldukça memnunum aynı zamanda kablolu yayın kullanıyorum ama açıkçası 72 ekran VESTEL tvim daha iyi gösteriyor haliyle................
Kabloludan çok fazla bişey beklemeyin,yani çok kötü değil ama iyi de değil..........