(Arkadaşlar sizce 305 serisini beklemeliyimiyim !!! + olarak parmak izi okuyucu ve hdm çıkışı var )
TOSHIBA SATELLITE P300D-10V NOTEBOOK
AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobil Teknolojisi TL-64 2.2 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport Windows® Vista Home Premium Türkçe / İngilizce 3,072 MB (2,048+1,024) DDR2 RAM - max. 4,096 MB 250 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD 17 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,440 x 900 çözünürlük) ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory teknolojili, 512 MB yerleşik, 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express DVD Super Multi çift katmanlı sürücü Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler 5’i birarada Bridge Media Yuvası 4 x USB 2.0, i.LINK® TV çıkışı (s-video), HDMI-CEC, Express Card Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik) Wireless (802.11a/b/g), Bluetooth 2.1 EDR 56K modem, Ethernet LAN 10/100 Li-Ion pil Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP) HD Audio, Numerik tuş takımı 3,3 kg 2 yıl garanti
1499 dolar artı kdv
TOSHIBA SATELLITE A300-15A NOTEBOOK
Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi Intel® Core2 Duo işlemci T8100 (2.1 GHz, 3 MB L2 cache, 800 MHZ FSB) Intel® Kablosuz WiFi Bağlantı 4965AGN ağ bağlantısı ve Intel® PM965 Express chipset Orijinal Windows® Vista Home Premium Edition Tr / İng 2,048 MB DDR2 RAM - max. 4,096 MB 250 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük) ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory teknolojili, 512 MB yerleşik, 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Exp DVD Super Multi çift katmanlı sürücü Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® ), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik) Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR 56K modem, Ethernet LAN 10/100 Li-Ion pil Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), 2.7 kg ağırlık 2 yıl garanti
1499 dolar + kdv
( Arkadaşlar P300 modelininin ekranının17 olması yüzünden bana hoş görünüyor (oyun vs'De daha rahat olur ) ancak işlemcisi amd :S bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemin -- 10 Haziran 2008; 0:00:48 >
Kesinlikle hocam haklısın bilmiyorlar amd kullanmamışlar hayatlarında 3 kuruşluk şeye 5 kuruş vermeye alışmışlar ;) Bende 3 tane pc var 2 si burda 1 i iş yerinde ve 2 si intell 1 i amd .. yeri geliyor 10 program açıyorum ancak donmayı bırakın yavaşlama bile olmuyor ancak intelde :) Neyse hocam sağolasın kullanan biri olarak yorumun benim için çok değerli .. Diğerleride zaten marka düşkünlüğü :) .. Diğer arkadaşlarımada teşekkür ediyorm yormları için .. Sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: hsndnz
quote:
Orjinalden alıntı: judgee
quote:
Orjinalden alıntı: aemin
:S Cevap verecek yokmu arkadaşlar
ben olsam hiç düsünmeden a300 alırdım neden dersen bikere intel digeri amd okadar para verip amd li bi pc almam tavsiyem a300
niye amd'nin nesi var arkadaşım. ben kullanıyorum çok da memnunum. ayrıca 17 inç olmasa gayet ucuz olurdu amd li model.
bence 17 inç sorun olmayacaksa p300 al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemin -- 11 Haziran 2008; 21:13:35 >
bayılıyorum şu amd kullanıcılarıyla intel kullanıcılarının diyaloglarına.. patlamaya hazır bomba gibiler bende intel kullanıcısıyım ama amd'de kullandım.. valla bende olsam a300 alırdım. Çünkü ben 17" modem kullanmayı sevmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabotaj1148 -- 13 Haziran 2008; 18:19:06 >
Bende 1 hafta önce aynı ikilemde kalmıştım ama sonunda A300-15A aldım. Eğer laptoplardan birini alcaksan sana daha ucuz ve güvenilir bir yer vercem sakın 1499 dolara alma.PM...
bayılıyorum şu amd kullanıcılarıyla intel kullanıcılarının diyaloglarına.. patlamaya hazır bomba gibiler bende intel kullanıcısıyım ama amd'de kullandım.. valla bende olsam a300 alırdım. Çünkü ben 17" modem kullanmayı sevmiyorum
+1000 katılıyorum arkadasım.bu herhalde benzetmek gerekirse cx300&ep-630,evolutıon+ımpreza gibi bişey herkez kendi elindekini yada ilgi duydugu seyi korumakla mükellefmiş gibi hissediyor.ben intel kullanıyorum.kulaklıgım cx300 ilgi duydugum evolutıon.ama hangimiz diğeri oldugunda kullanmıyor yada denemiyoruz ki...en kızdıgım seyse denemeden kulanmadan diğerini kötülemektir(arkadaslar alınmasın siz kullanmadan kötülüyorsunuz demiyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 16 Haziran 2008; 23:01:25 >
arkadaşım ben burada inteli falan kötüleyici birşey yazmadım. sadece amd'ye karşı bir önyargı var ve onu yıkmaya çalıştım. ayrıca intel de kullandım. (hp dv6000 meşhur bir ses var ya onu yapıyordu) olay budur.
arkadaşım ben burada inteli falan kötüleyici birşey yazmadım. sadece amd'ye karşı bir önyargı var ve onu yıkmaya çalıştım. ayrıca intel de kullandım. (hp dv6000 meşhur bir ses var ya onu yapıyordu) olay budur.
arkadaslar bu bir tercih meselesidir ben inteli tercih ederim sen amdyi fakat benim herzaman duydugum birşey varki amd daha cok ısınıyor ama performansıda iyi oldugunu cok kez duydum dikkat ederseniz aynı özellikteki pc nin biri amd digeri intel olsun fiyat farkı oluyor bu demek degildirki intel pahalı oldugu için daha iyi ama amd den daha tutulan daha iyi oldugu da gözardı edilemez
piyasadaki 100 bilgisayardan kaçı amd işlemcili? bilgisayar alanların kaçı işlemcisine bakıyor? veya performansına bakıyor? bu neye benziyor biliyor musunuz windows, linux ve mac windows tekel oluşturduğu ve seçme şansı vermediği gibi bilgisayar üretenlerin çoğu da intelle anlaşmış başka işlemciye geçit vermiyorlar. olay budur