TOSHIBA P300D10V hakkında fikir verebilcek birileri varsa eger yardımcı olabilirler mi. bide bu model sadece goldda var yapılan yorum falanda pek bulamadım teşşekkürler..
ben sende ülkemi sevdim,hüzün dolu yagmurlarla taşan boynu bükük nehirleri, ben sende yoları sevdim dallarına hiçbir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları.......
makıneyı bılmemde gold deyınce bence ıkı kere hatta 3 kere dusunmekte fayda var. urun degısımı servısının onunde guvenlık gorevlısı bekleyen tek fırma gold olsa gerek. basın agrımasın dıye soyluyorum. bana kalırsa 100 ytl fazla ver ama baska yerden al. sadece gold da demıssın ama daha fazla arastır derım. hayırlı olsun alırsan
Bende bunu almayı düşünüyorum .. 2200 Ytl toshibashop'ta .. Ve şuanki oyunları kaldıracak donanımlarada sahip , onun dışında görünüm desen üstüne tanımam P300 Forever :) Hayırlı olsun kardeşim şimdiden
TOSHIBA P300D10V hakkında fikir verebilcek birileri varsa eger yardımcı olabilirler mi. bide bu model sadece goldda var yapılan yorum falanda pek bulamadım teşşekkürler..
bence gayet iyi intel olsaydı hiç düsünme al derdim ama birde hangi amaçla kullanacagın önemli. eger yüksek performansta oyun oynamak gibi bi düsüncen varsa notebook alma derim yani anlıyacagın oyun dısında cok performans gösterir tabi oyunda oynarsın fiyatıda gayet iyi.