Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
laptop alıcam yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> laptop alıcam yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maestrom

9 Haziran 2008; 22:30:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TOSHIBA P300D10V hakkında fikir verebilcek birileri varsa eger yardımcı olabilirler mi. bide bu model sadece goldda var yapılan yorum falanda pek bulamadım teşşekkürler..

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50660

ben sende ülkemi sevdim,hüzün dolu yagmurlarla taşan boynu bükük nehirleri, ben sende yoları sevdim dallarına hiçbir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları.......
passenger2019

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 22:39:04 

makıneyı bılmemde gold deyınce bence ıkı kere hatta 3 kere dusunmekte fayda var. urun degısımı servısının onunde guvenlık gorevlısı bekleyen tek fırma gold olsa gerek. basın agrımasın dıye soyluyorum. bana kalırsa 100 ytl fazla ver ama baska yerden al. sadece gold da demıssın ama daha fazla arastır derım.
hayırlı olsun alırsan

Cooler Mater RC-690 - MSI P35 Platinum - Intel C2D E6550 - Sapphire HD 2600XT - 2X1 GB 800MHZ DDR2 Corsair Soğutuculu Dual - 2X250 GB Samsung HD250HJ (RAID 0) - Samsung SH-S202N 20X - Lg 19" L194WS-BF
Toshiba A300D-11S
aemin

10 Haziran 2008; 0:07:17 

Gold pc acaba taksittede %20 indirim yapıyormu :S

aemin

10 Haziran 2008; 2:48:45 

Bende bunu almayı düşünüyorum .. 2200 Ytl toshibashop'ta .. Ve şuanki oyunları kaldıracak donanımlarada sahip , onun dışında görünüm desen üstüne tanımam P300 Forever :) Hayırlı olsun kardeşim şimdiden

midye_tava
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Haziran 2008; 3:53:57 

quote:

Orjinalden alıntı: maestrom

TOSHIBA P300D10V hakkında fikir verebilcek birileri varsa eger yardımcı olabilirler mi. bide bu model sadece goldda var yapılan yorum falanda pek bulamadım teşşekkürler..

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50660

güzel mi diye sormaya gerek var mı

eğer oyun için alıcaksanız fokusbilgisayar.com dan alın orayı yeni keşfettim önüme gelene öneriyorum
judgee

10 Haziran 2008; 8:24:28 

bence gayet iyi intel olsaydı hiç düsünme al derdim ama birde hangi amaçla kullanacagın önemli. eger yüksek performansta oyun oynamak gibi bi düsüncen varsa notebook alma derim yani anlıyacagın oyun dısında cok performans gösterir tabi oyunda oynarsın fiyatıda gayet iyi.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> laptop alıcam yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 2600XT Silentpipe
Gigabyte fansız 2600XT
Enermax Chakra
yan kapakta 25cm lik sessiz fani olan genis ve hos gorunumlu bir kasa istermisiniz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar