atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar

trkkrsy -> atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 21:59:46)

selamlar...

turnuwanın 3ncü günü 6ncı maç oynanıyor şu an...

ama ilk maçtan beri ses pozisyondan önce geliyor, deli oluyorum...

gol olmadan gol kelimesini duymak... belki 1-2 saniyelik fark ama olanca zewki alıp götürüyo...

sizde de böylemi_? yoksa sadece bendemi_?

(çubuk anteni taktım orda da aynısı wardı)

yada çözümü warmıdır_? warsa nedirr_???

Knock Out -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:03:31)

Aynı şekilde ses erken geliyor ayrıca bende yayında gidip gelmeler oluyor. Bir işi ya tam yapın ya hiç yapmayın.[sm=bansign.gif][sm=bansign.gif][sm=bansign.gif]

trkkrsy -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:05:22)

atv ye mail attım nasipse cewap gelmesini bekleyeceğim...

crossfire -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:34:38)

Hollanda'nın 2.golünde ses önce geldi. Daha önce dikkatimi çekmemişti ama acayip rahatsız oldum.

trkkrsy -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:41:53)

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Hollanda'nın 2.golünde ses önce geldi. Daha önce dikkatimi çekmemişti ama acayip rahatsız oldum.

sen son golde farkettin ilk maçtan beri sinirleniyorum artık... [sm=s20.gif]

illa para ilemi izlemek lazım izlediğimizden bişii anlayabilmek için_???

atv yi kınıyorum... 250 - 300 gün öncesinden gün gün geri sayıyolardı hazırız diye... gördük_!!![sm=s20.gif][:-][:-][:-][:-][sm=s20.gif]

Rádèøή -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:42:15)

Sorunu bi halledemediler gitti. İlk gün stad seside önce geliyodu görüntü sonra geliyodu. Sonra bi gelişme oldu ve Spikerin sesi erken gelmeye başladı sadece. Tribün sesi normale döndü. Bugünki ilk maçta herşey tamamdı. Seste sorun yoktu. Ama şu anki maçta ses yine erken gelmeye başladı. Stadın değil Spikerin sesi erken geliyor. Bide Yorumcunun inlemesi ve spikerin tiz sesi eklenince süper maç iğrenç bi hal aldı. Çok sinir oluyorum çooookkkk... Biri şu üründülden mikrofonu uzak tutsun... "ııhh" diye inleye inleye bi hal oldu. Spikerde de ne ses var ya :D[sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif]

spyae -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:45:35)

ilk maçtan beri durum aynı

trkkrsy -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (9 Haziran 2008; 22:46:04)

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Sorunu bi halledemediler gitti. İlk gün stad seside önce geliyodu görüntü sonra geliyodu. Sonra bi gelişme oldu ve Spikerin sesi erken gelmeye başladı sadece. Tribün sesi normale döndü. Bugünki ilk maçta herşey tamamdı. Seste sorun yoktu. Ama şu anki maçta ses yine erken gelmeye başladı. Stadın değil Spikerin sesi erken geliyor. Bide Yorumcunun inlemesi ve spikerin tiz sesi eklenince süper maç iğrenç bi hal aldı. Çok sinir oluyorum çooookkkk... Biri şu üründülden mikrofonu uzak tutsun... "ııhh" diye inleye inleye bi hal oldu. Spikerde de ne ses var ya :D[sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif]

wallaa de de onu de_!!! [:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]

ne o yaa koltuğuna bişii konulmuş gibi ııııhhh ıhhhh ıııııhhhhh ede ede felç etti insanı...

atvye bi mail daha atayım bu gazla... yazık diyeceğim... kısa öz; "yazık_!" [sm=s20.gif]

trkkrsy -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 7:53:08)

radyoyu açıp sesi kıssam fayda edermiki_? bu dewirde böyle bi çözüm war diye düşünmek_!!!

[:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

opaques -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 14:36:17)

arkadaşlar hiç kafa yormayın bunlara koskoca hotbird de maçları yayınlayan en az 10 kanal daha bulursunuz hem görüntü kaliteli hem stadyum sesi. bırakın spiker de alman oluversin :)

questosera -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 17:59:57)

Bende de aynı durum sözkonusu. Ses ile görüntü farklı ve çok sinir bozucu ATV ye [:-]

trkkrsy -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 20:52:13)

ahada hep gitti_!!! [&o]

Dr.Watson -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 21:18:07)

quote:

Orjinalden alıntı: opaques

arkadaşlar hiç kafa yormayın bunlara koskoca hotbird de maçları yayınlayan en az 10 kanal daha bulursunuz hem görüntü kaliteli hem stadyum sesi. bırakın spiker de alman oluversin :)

kanal ismi veririmisin hemen arama yapıyım :)

Rádèøή -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 21:35:23)

Yalnızca Türksat Olunca Kafada Yoruyosun Sinirde Oluyosun Bu Duruma... :)[sm=biggrinking.gif]

majeste01 -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 23:22:09)

nerden nereye geldik... yok ses önce geldi yok sonra geldi...bırakın bunları...bende hiçbir sorun yok...gayetuyumku...

Rádèøή -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 23:39:55)

quote:

Orjinalden alıntı: majeste01

nerden nereye geldik... yok ses önce geldi yok sonra geldi...bırakın bunları...bende hiçbir sorun yok...gayetuyumku...

Sen bırak bu ayakları... Bunca insan yalanmı söylüyor?

Bugünki maçlarda düzeltilmiş sorun ki herşey normaldi... Fakat geçen 3 günde tam bi faciaydı... [sm=dont.gif]

özH@N -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (10 Haziran 2008; 23:55:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orjinalden alıntı: majeste01

Sen bırak bu ayakları... Bunca insan yalanmı söylüyor?

Bugünki maçlarda düzeltilmiş sorun ki herşey normaldi... Fakat geçen 3 günde tam bi faciaydı... [sm=dont.gif]

evet o yüzden çok basit bi çözümüm oldu genelde bunu şampiyonlar liginde ertem şener maç anlattığı zaman yapıyordum şimdi de işe yaradı gerçekten
TV nin sesini sonuna kadar kıstım [;)]
başka türlü hiçbir zevk alamazsınız sessizde pek tadı olmuyor ama en zaından gol mü değil mi kendiniz gözünüzle görüp inanabiliyorsunuz [8D][8D][8D]

mstfyakar -> Cevap: atv yi izliyorum ama zewk nerede_??? (11 Haziran 2008; 10:46:58)

selam bende aynı derdi dile getirmek istiyorum. atv sayesinde bütün maç zevkim kaçtı. çoğu maçı izlemedim. kaç gündür sesi ayarlayamadılar bir türlü. tabi bir de buna ek olarak yorumcu diye koydukları şahıslar var. anlamak mümkün değil. ilk maçda bu durumu gördüğümde ( önceden tahmin ediyordum zaten ) nasıl olsa yabancı kanallardan birinde izlerim maçları diye düşündüm. ama nerde ( bu arada digitürk üyesiyim. sevgili digitürkümüz maç yayını yapan diğer kanalların yayınlarını maç saatinde bukanallar şifreli diye kapatıyor. anlamadığım nokta diğer şifreli yayın yapan bir sürü kanal var platformda onlara bişey olmuyor da bu iki kanalın ( yanılmıyorsam 101 ve 105) yayını kesiliyor. biraz önce şikayet maili attım. lütfen benim gibi düşünenler varsa digitürke şikayetlerini iletsinler ve hiç değilse son maçları adam gibi izleyelim.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.359375