Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop hakkinda bi yardim luften;;;///

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Laptop hakkinda bi yardim luften;;;/// Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
polo_car16

9 Haziran 2008; 20:35:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

toshiba a100-599 kullaniyorum,
hoparlor olarak delux 5.1 DSL 5102 kullaniyorum..fakat laptopum 5.1 ses karti yok, dolayisiyla sadece 2 hoparlorden ses geliyor...

sorum su...

hazir babam istanbul`dayken bana, laptop`uma uygun 5.1 veya 7.1 ses kartimi desem bilmiyorum sonradan da alabilecegim daha kaliteli ve guclu ses sistemlerine uygun (daha kaliteli ses verebilecek) onerebileceginiz sey nedir, laptopun PCMCIA girisi mevcut

pc den pek anlamam ,,ne istedigimi anlatabilmisimdir umarim,,ne onerebilirsiniz...simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 10 Haziran 2008; 0:05:47 >

satellite a100-599
Nokia NDoksan5 8GB
polo_car16

10 Haziran 2008; 0:12:47 

upp...yokmu yardimci olabilecek...

satellite a100-599
Nokia NDoksan5 8GB
nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Haziran 2008; 0:37:53 

CREATIVE XTEREME AUDIO PCMCIA SES KARTI 7.1 ses kartı buradan inceleyip bir tane beğenirsin, ben USB olanları öneririm.

İmlası için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 10 Haziran 2008; 0:39:11 >

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
Voodooworld

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 17:32:42 

Arkadaşın dediği ses kartı senin laptopunla uyumsuz.
Sen Creative Audigy2ZS PCMCIA bulman lazım.
Yada USB Ses kartlarına bakman lazım.
(Bulursan banada haber ver :) )

quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

CREATIVE XTEREME AUDIO PCMCIA SES KARTI 7.1 ses kartı buradan inceleyip bir tane beğenirsin, ben USB olanları öneririm.

İmlası için;

INTEL QUAD 6600 , GIGABYTE P35-DQ6 , ZALMAN 9700LED COOLER, 4X1GB OCZ PLATINUM XTC , SPARKLE 8800GT , 250GB SEAGATE SATA2 , 2 x 320 GB SEAGATE SATA2 RAID 0 , X-FI XTREME MUSİC , BENQ FP202W LCD , FEEL HURRICANE , ENERMAX 850W Galaxy DXX , NEC3540A DVDRW , LG 20x SUPERMULTI DVD WRITER , AVERTV STUDIO 203 , HP1315 , LOGITECH Z5500 , AIRTIES RT210 WIRELESS MODEM , AIRTIES WUS200 WIRELESS ADAPTER , EPOX 300MT BLUETOOTH , POWERCOM IMD-1000AP UPS
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Laptop hakkinda bi yardim luften;;;/// Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir