Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SCART TO HDMI ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SCART TO HDMI ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ucancisim

9 Haziran 2008; 20:28:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar altta gördüğünüz alet scart girişini hdmi çıkışı olarak vere biliyor bu alleti bulabileceğim bir yer varmı

P D E4400 C2D 2.0 ghz 800mhz. Asus P5B 965p dd2.2gb 800MHZ Kingston Ram. Palit 512mb geforce 8800 gt sonic. 160 x 2 hdd
Sober07

9 Haziran 2008; 21:33:57 

valla bunu bulabileceğiniz yer bilmiyorum ama google'dan bulmak zor olmasa gerek, türkiye'ye yollayan yeri bulmak tabi ayrı bir sanat olacaktır :)

ben geçmiş yıllarda tüplü Sony HDTV'im japon model olduğu için scart'a sahip değildi
uydu receiver'ım da component çıkışı yoktu, scarto to component rgb bir dönüştürücü almıştım uçuk bir rakam ödeyip
ama görüntü alamadım, içime oturmuştu acaip :)

satın almadan önce bu ürünü kullanıp verim almış insanlar var mı evvela bunu araştırmanızı öneririm, yazıktır ucuz birşey olmaz bu
tip adaptörler çöpe gitmesin paranız

sevgiler

motig

9 Haziran 2008; 22:12:39 

tam bu aralar ben de link deki aleti inceliyordum bu tür araçlarla ilgili forum da arama yaptım ancak bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa
-kullanışlımıdır.
-sd görüntüyü hd görüntüye çeviriyor mu
yardımcı olurlarsa sevinirim.( ayrıca bir konu açmak istemedim)
http://www.protel-elektronik.com/asp/show_stock.asp?product=G.GEF.EXT-HOMETSP&view=2

mert2004

10 Haziran 2008; 12:12:30 

quote:

Orjinalden alıntı: motig

tam bu aralar ben de link deki aleti inceliyordum bu tür araçlarla ilgili forum da arama yaptım ancak bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa
-kullanışlımıdır.
-sd görüntüyü hd görüntüye çeviriyor mu
yardımcı olurlarsa sevinirim.( ayrıca bir konu açmak istemedim)
http://www.protel-elektronik.com/asp/show_stock.asp?product=G.GEF.EXT-HOMETSP&view=2

evet ben bu cihazı daha önceleri inceledim,satıcıyla da görüştüm.cihaz video işlemci/scaler olarak geçiyor.daha çok scaler olarak kullanılıyor.ufak çapta da görüntüyü iyileştiriyor.bence bu cihazı bu fiyata alma,ama bu işlerle ilgili daha profesyonel ve Türkiye'de bulunan bir cihaz istiyorsan bana pm at,adresini vereyim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SCART TO HDMI ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Grand Theft Auto 4 video
Amerikan rüyasını yaşamak hiç bu kadar kanlı olmamıştı.
OptikSlim M12 Plus Tarayıcı
Yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız bu ürün tam size göre.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar