**işte beklenen n85 & n82 karşılaştıması!**(powered by sener35)
n85 in n82 ye göre artıları:
1) uzunluğu. 2) inceliği. 3) 2.6 inch ekranı olması (daha büyük ekran). 4) oled ekran ki en büyük fark atacak özelliği. 5) paket içeriğinde 8 gb hafıza kartının bulunması. 6) işletim sisteminin bir üst versiyon olması ve fp2 bulunması. 7) çift tarafa kayan kapak olması.(multimedya tuşlar çok işe yarıyor.) 8) Fm transmitter olması. 9) pil ve konuşma süresinin daha iyi olması. 10) tuş takımının daha rahat ve kullanışlı olması. 11) n-gage oyunlarının daha rahat oynanabilmesi. 12) şekil olarak n82 den karizma olması.(benim kendi fikrim.aksini düşünene saygı duyarım.) 13) usb den şarj olabilmesi. 14) hold (kilit) tuşunun olması. 15) ee daha ne olsun
n85 in n82 ye göre eksileri:
1) ağırlığı. 2) xenon flash. 3) kayarkapaklı olması.(belki) 4) sadece bu kadarcıkmış.bende şaşırdım.
(not: daha eklemek istediğiniz veya yanıldığım noktalar varsa belirtirseniz iyi olur.hoş olur.tşk.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener35 -- 6 Eylül 2008; 18:16:32 >
burada 8 gblık hafıza kartıyla geleceği yazıyor.türkiyedede böyle satarmı acaba dersiniz?
doğru düzgün ekran karşılaştırmaları ilk defa burada var bence.renk tonu açısında pek bir fark yok gibi ama parlaklık farkı süper.sanki n96nın rengi kısılmış gibi.garip değişik ilginç
GPS-navigation – 4-4.5 hours Video playback – 6 hours 15 minutes WEB-surfing (EDGE) – 4 hours Wi-Fi (non-stop data upload) – 5 hours Music (in earphones) – 29 hours 20 minutes Radio – 19.5 hours Internet radio (over Wi-Fi) – 8 hours Games – 6 hours bu rakamlar bana oldukça iyi geldi.30 saat müzik olayı mesela.ipodlarda filan bile bu kadar süre müzik dinlenebiliyor.bu testler büyük ihtimalle hatsız modda yapılmıştır sanırım.eğer hatlı modda 30 saat müzik çaldıysa süper ötesi
fm vericisi kötü falan demişler.ne kadar kötüki acaba.bi kaç kişi alıp test etsin bir an önce
performans konusunda n95 n85e göre çok çok iyi gözüküyor.yoksa benmi rakamları yanlış yorumladım
bilgissayara veri transfer hızıda hoşuma gitti.artık kart okuyucularla uğraşmayacağımızın bir işareti gibi.yazana göre 2mb/sn hızında veri transferi
müzikle ilgili grafikler veriler falan var pek bişi anlamadım açıkçası bilen anlayan varsa açıklasın
eğer bu telefonu almak gerçekten istiyorsanız 10 dklık videoyu izleyin derim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma2 -- 7 Eylül 2008; 1:03:38 >
Orjinalden alıntı: ByAdmin O 10dk lık videoyu izleyince insanın aklı karışıyor N82 almaktan vazgeçiyor
Şu sıra Telefon almayı düşünen ve beklemek istemeyen izlemesin
valla nokia böyle bir telefon çıkarması gerekiyordu artık.kayar kapaklı ve 2.6 inç ekranlı bir telefon almak istememe rağmen n82yi düşünmeye başlamıştım.sağolsun benim beklentilerimi karşılayan bir telefon çıkardı.
bilmem dikkat ettinizmi nokia son zamanlarda çok yüksek fiyatla piyasaya çıkarmıyor telefonu.5320 diye symbianlı bir telefonu 380 ytlye piyasa çıkmış.n78 750 ytlden çıktı.bu telefon çıktığında 1 milyarı geçmeme ihtimali yüksek bence.ki böyle olursa ben kesin çıktığı gibi alırım