Modmyifone source unda uzun süredir beklenen THTouch Texas Hold'em oyununa rasladım ve bir Texas holdem bağımlısı olduğum için bir inceleme yapmaya karar verdim.
"teşekkürler jamboree"
10 kişilik bir masada oyuna başlıyoruz. kontroller biraz kasabilir ancak alışınca oldukça kolay geliyor. bunun yanında yapay zekanın enfes olduğunu söylemeliyim. tam tadında bir oyun yani. üstelik henüz beta olmasına rağmen.
kontrollerden anlamayanlar olmuş kısaca bahsediyim. oyunu başlatmak için ilk önce tap tp beginekranına bir kere parmak atıyoruz. daha sonrada telefonu yan tutup sağ üst çaprazdan sol alt çapraza 2 kere parmağımızla kayıyoruz(inanırmısınız hala anlamadım). gerisi oldukça basit. bahsi artırmak için ekranın ortasından yukarıya, bahsi görmek için sağa, bop için ortaya, çekilmek için aşağıya ve deal için sola kayıyoruz.
oyunda zaman zaman takılma problemleri yaşanabiliyor. ancak henüz 0.28e sürümü olduğu için normal sayılabilir. yapımcı 2.0'ın çıkmasıyla birlikte programını appstore a vereceğini ve tamamen bedava olacağının garantisini veriyor.
oyunu yüklemek için herhangi ek bişiye gerek yok. modmyifone default source zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcantasci -- 12 Haziran 2008; 18:06:02 >
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . d e v i a n t a r t
Hevesle bekledigimiz texas hold'em poker çıktı sonunda, Süper olmuş, beta sürüme göre çok başarılı, 2 sorun var şimdilik, birincisi arada bir kilitleniyor ikincisi çıkıp girince paralar sıfırlanıyor
aynen katılıyorum full versiyonu inş paralı olmaz =)
ben dün yukledım en ufak bılgım yok oyunla ılgılı ama kalsın lazım olur oyunu acmak dert ama rastgele oynuyom bıyerlerınle ogle baslıyo kartlar dagılmaya...