Bilgisayarım birkaç gün önceye kadar normal açılıyorudu fakat 5-10dk sonra ekran gidiyordu ve geri gelmiyordu ama bilgisayar çalışmaya devam ediyordu bu sorun iyice ilerledi ve windowsu açmaya başlamadan önce ekran gidiyor ve gelmiyor artık. yardım edin ltf. ((Bilgisayarın başlattığımda ekran geliyor bilgisayarın özellikleri felan görünüyor ama sonra gidiyor))
Bilgisayar özellikleri: celeron 2000 478pin 845çipsetli eski bir anakart (gigabyte'ın) 512mb ram (Sağlam) 256mb ati 9550ge (ekran karı sağlam. Başka bir ekran kartıyla denendi bilgisayar ama yine aynı) seagate 40gb harddisk crt monitör (sağlam) 600w powersupply pci wirelless kart pci sata kart tv kartı (skystar 2 uydu)
((( Daha önce teknik yardım bölümünede konu açtım fakat bir çözüm bulamadım ))) - (((Windows açılmak için yüklemeye başlamadan önce gidiyor ekran ve gelmiyor )))
arkadaşım ekran gidiyor gelmiyor demişsin nasıl yani ekanın donma mı donuyo yoksa siyah ekranmı geliyo zira donma donuyosa pc ye hiç bir müdahalede bulunamıyosan hardiskini tek disk haline getirip format at sonrasında isteğe bağlı diskini bölebilirsin benim başıma böyle sorun geldi ancak öyle düzelttim yardım etmeyi çok isterdim ama dediğim gibi sorunu iyi anlatabilsen yardımcı olurum
benzer bir problem yaşamıştım. tulamistad'ın dediği gibi hdd yi tek disk haline getirip çözmüştüm.yalnız sonra böldüğümde yine aynı problem oluşmuştu bir süre sonra,ben de tek parça olarak kullanmaya devam etmiştim.bir dene istiyorsan. (her ne kadar benim hdd şu an komple gitti ama :) )