Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bilgisayarım arızalandı harddiskten kaynaklanıyor olabilirmi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Bilgisayarım arızalandı harddiskten kaynaklanıyor olabilirmi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
susturucu5000

9 Haziran 2008; 19:16:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgisayarım birkaç gün önceye kadar normal açılıyorudu fakat 5-10dk sonra ekran gidiyordu ve geri gelmiyordu ama bilgisayar çalışmaya devam ediyordu bu sorun iyice ilerledi ve windowsu açmaya başlamadan önce ekran gidiyor ve gelmiyor artık. yardım edin ltf. ((Bilgisayarın başlattığımda ekran geliyor bilgisayarın özellikleri felan görünüyor ama sonra gidiyor))

Bilgisayar özellikleri:
celeron 2000
478pin 845çipsetli eski bir anakart (gigabyte'ın)
512mb ram (Sağlam)
256mb ati 9550ge (ekran karı sağlam. Başka bir ekran kartıyla denendi bilgisayar ama yine aynı)
seagate 40gb harddisk
crt monitör (sağlam)
600w powersupply
pci wirelless kart
pci sata kart
tv kartı (skystar 2 uydu)

((( Daha önce teknik yardım bölümünede konu açtım fakat bir çözüm bulamadım ))) - (((Windows açılmak için yüklemeye başlamadan önce gidiyor ekran ve gelmiyor )))

[İntel E8400 3ghz @ 4 ghz] [Ocz Vendetta 2] [Gigabyte x38 DQ6] [Ati 4850 625&1000 @ 700&1150] [Corsair XMS 4Gb 800Mhz@950Mhz] [Zalman ZM-MFC1 Plus] [Skystar 2] [Creatıve X-FI Platinum] [21 inç Samsung CRT] [Cooler Master Rc-690] [OCZ StealthXstream 600W]
tulamistad

12 Haziran 2008; 0:27:39 

arkadaşım ekran gidiyor gelmiyor demişsin nasıl yani ekanın donma mı donuyo yoksa siyah ekranmı geliyo zira donma donuyosa pc ye hiç bir müdahalede bulunamıyosan hardiskini tek disk haline getirip format at sonrasında isteğe bağlı diskini bölebilirsin benim başıma böyle sorun geldi ancak öyle düzelttim
yardım etmeyi çok isterdim ama dediğim gibi sorunu iyi anlatabilsen yardımcı olurum

thausael

12 Haziran 2008; 16:45:48 

benzer bir problem yaşamıştım.
tulamistad'ın dediği gibi hdd yi tek disk haline getirip çözmüştüm.yalnız sonra böldüğümde yine aynı problem oluşmuştu bir süre sonra,ben de tek parça olarak kullanmaya devam etmiştim.bir dene istiyorsan.
(her ne kadar benim hdd şu an komple gitti ama :) )

DVB

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 19:06:41 

Çözünürlük ayarlarını kontrol ettinizmi ?
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Bilgisayarım arızalandı harddiskten kaynaklanıyor olabilirmi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect
Sins of a Solar Empire
Dünyayı hakimiyet altına almaya çalışmaktan sıkıldıysanız bir de Evrenleri kontrol etmeyi deneyin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar