sabah uyandığımda telefonu elime aldım. mesaj atmak için girişimde bulunduğumda ekranın, klavyenin "z x c" dizilimine denk gelen bölümünün çalışmadığını fark ettim.
skech te çizimle test ettiğimdede parmağımı o bölüme götürdüğümde çizim kesiliyor- yaklaşık 1 cm aşağıya kadar indiğimde işlem devam ediyordu.
telefonu hiç düşürmediğim ve bir önceki gün herşey normal çalıştığından software ile ilgili bir problem olacağını düşündüm.. 1.1.4 restore yaptım. lakin hla gözüm yaşlı
ekran gittiği zaman en iyisi ya iphone'yi 3 ve 5 e bakmadan satacaksın yada elındekını yedek parca olarak kullanacaksın yenısını alacaksın bence bu ama o kadarda yaptırmak ıstıyosan yaptırırsın ama degmez...
İnternette bunun gibi sorunlarla karşılaşanlar çok var. Bir tema problem yaratnış olabilir. İkincisi ise en kötüsü umarım öle bir sorun değildir; ekranın touch özelliğinin kaybolması. .
Google da "iphone touch screen is not working" diye arattığınızda bir sürü şey çıkmakta. . Bir çok kullanıcı bu durumdan yakınıyor. Ekranın alttarafında touch özelliği gidiyor, ve üste doğru yayılıyor.
Acaba iphone serial numaranız kaçla başlamaktadır??
Telefonunuzun serial numarasının ilk 5 harfini yazabilir misiniz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancumah -- 12 Haziran 2008; 15:00:55 >