|
oldmember -> [ZEROTHERM NV120 Nirvana 12cm ] Nasıl sökülür? [Yardım] (9 Haziran 2008; 17:47:49)
|
Arkadaslar ürünü bugun aldım biraz ugrastıktan sonra Zalman ZM-stg1 fırçalı modeli ile macunu sürdüm ve montajı yaptım. IDLE de sıcaklıklar fena olmasada yük altına girdiğinde inanılmaz bir sıcaklık fırlaması oluyor. [simage]http://img359.imageshack.us/img359/8199/orthosrd5.jpg[/simage] Zaten daha öncede Zalmana kıl kaptıgımdan fanı sökeyimde ZT-100 Zerothern termal macunu süreyim dedim ama bu sefer fanı sökemedim. Fan elimde büzülcek diye ayrı tırstım zaten. Klipsi aşağı doğru , yukarı dogru ittirme rağmen sökemedim bir türlü... Öncelikle bu ani ısı artısının nedeni ne olalblir arkadaslar? 2. si fanın sökülüşü hakkında resimlere baktım ama bulamadım... Yardımcı olabilcek arakdas varsa sevincem burnumdan geldi valla... not: Fan tam oturmamıstır diyen olablir ama masallah kale gibi yerinden oynamıyor... not2: Bostayken sıcaklık c1:46 c2: 49 ama en ufak bir cpu kasması ile bu sıcaklık 5-9 derece birden zıplıyor... Umarım yararlı tavsiyeler alırım... Yardımı olan herkese şimdiden tesekkurler [:'(]
|
|
|
|