yapma ya...hd yayınlar artacak ama ..ve bende hd dsmart var..uyumu mükemmel olur mu dersin? bunlar 1080p sinyalleri için tasarlanmış aslında değil mi * oyüzden bir şeye yaramaz??
Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
yapma ya...hd yayınlar artacak ama ..ve bende hd dsmart var..uyumu mükemmel olur mu dersin? bunlar 1080p sinyalleri için tasarlanmış aslında değil mi * oyüzden bir şeye yaramaz??
Dediğim gibi hepsinin uyumu zaten mükemmel olur. Markalı bir HDMI yeterli.
Televizyonun 1080p olsa da söyleyeceğim şey aynı olurdu.
Bistroman, Bende bir HDMI 1.3 sertifikalı 80YTL lik kablo var bir de 5 YTL ye aldığım HDMI kablo var, ikisini de 1080p filmlerde çıkışa bağlayıp denedim hiç bir fark yok. Olmasını da beklememek lazım.
Sizce bu kablo nasıl? hd dsmartta iyi görüntü alırmıyım? yoksa başka marka tavsiyesi veriniz, bunu geri iade etme şansım var...
evet önerilerinizi bekliyorum... bu kablo işimi görür mü yoksa özellikle hd yayınları daha net gösterecek başka hdmı kablo tavsiyenizi bekliyorum.!!!
Bistroman hocam merhaba,
Receiver konusunda çok araştırma yaptığınızı biliyorum. Ben de Kuro sahibiyim ve bu yüzden de birkaç sorum olacak size.
1- hd dsmart Next YE-15000HD mi aldınız? Başka marka-model var mı onu da bilmiyorum. 2- Neden humax HDCI-2000 tercih etmediniz? Humax ı sormamın sebebi, çoğu insan çok iyi görüntü verdiğini söylüyor. 3- HD D-smart ın; diğer Hd olmayan next ve goldmaster ından görüntü kalitesi bakınından farkları nelerdir?
Hdmi kablolar görüntüyü kayıpsız aktarma özelliği dolayısıyla marka fark etmeden kullanılabilir. Bazı markadan ve kaliteden kaynaklı farklılıklar var ise de insan gözü ayırt edemiyor diyebiliriz. Çünkü bu konu forumda bir çok kere tartışıldı ve farklı kablolarla da aynı sonuç alındığını kullanan arkadaşlar belirtti.
1. hd dsmart aldım. başka model şimdilik yok nextten başka. 2. Humax ile ben normal uydu yayını izlerdim .ancak ben dijital platformların daha kaliteli yayın verdiğini biliyorum içerik bakımından..hotbird izleyeceksen humax lazım olabilir. 3. görüntü kalitesi açısından fark yok.sadece extrası hd yayın izleme avantajı...
Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
1. hd dsmart aldım. başka model şimdilik yok nextten başka. 2. Humax ile ben normal uydu yayını izlerdim .ancak ben dijital platformların daha kaliteli yayın verdiğini biliyorum içerik bakımından..hotbird izleyeceksen humax lazım olabilir. 3. görüntü kalitesi açısından fark yok.sadece extrası hd yayın izleme avantajı...
Bistroman hocam,
Yanlış hatırlamıyorsam daha önceki incelemelerinizde next 2000cıs super plus ın görüntü kalitesini beğenmemiştiniz ve dsmart ın görüntüsünü daha iyi bulmuştunuz.
"görüntü kalitesi açısından fark yok.sadece extrası hd yayın izleme avantajı..." yok derken aynı kötülükte anlamına mı geliyor yoksa, normal d-smart ın görüntü kalitesine eş anlamına mı geliyor?
Bir de normal d-smart ın sesinde sorun var demiştiniz, HD d-smart ta da var mı?