Arkadaşlar, son zamanlarda sadece tv marketlerde satışı yapılan bir ütü var.Adı; Tobi... Kullanan veya kullananı bileniniz var mı?Sadece yoğun buharla ütü işlevi görüyor.Reklamlarına bakılırsa süper.. Ama ben kullananların deneyimini merak ediyorum......Yardımcı olursanız sevinirim
sakın almayın uzak durun hiç bir işe yaramıyor sadece tshirtlerde basarılı oldu onun haricinde odayı saunaya çevirmekten başka bir şeye yaramıyor.tam bir eziyet makinesi. aldığımın ertesi günü iade ettim paranıza yazık etmeyin gidin buhar kazanlı bir ütü alın!!!!!
sakın almayın uzak durun hiç bir işe yaramıyor sadece tshirtlerde basarılı oldu onun haricinde odayı saunaya çevirmekten başka bir şeye yaramıyor.tam bir eziyet makinesi. aldığımın ertesi günü iade ettim paranıza yazık etmeyin gidin buhar kazanlı bir ütü alın!!!!!
Katılıyorum
Türkler çoğaldılar ve çevreye yayıldılar, ordular kurup Lin ülkesine saldırdılar ve atalarının öcünü aldılar. Yeni bir devlet kurdular, dört bir yana yeniden egemen oldular. Türk kağanları atalarının anısına otağlarının önünde hep kurt başlı sancak dalgalandırdılar.
Zaten sadece TVden satılıp da bir işe yarayan ürün var mı? Ben şahsen görmedim, hepsi hikaye.Adam gibi bir mal olsa direkt piyasaya sürerler.
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk