Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SteelSeries SP MousePad İnceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> SteelSeries SP MousePad İnceleme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FatalERROR!

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 14:14:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

8-9 Aydır Nova Killer mousepad kullanıyordum. İlk aldığımda çok memnun olduğumu söylebilirim. Fakat son 3 aydır özellikle mousepadin ortalarında kayganlık problemi yaşıyorum. Yani kayganlıgını yitirdi diyebilirim. Köşeleri halen kaygan duruyor. Bu yüzden SteelSeries SP mousepad aldım. Logitech G5 mouse kullanıyorum. Nova'dan dolayı teflon ayaklar artık eskidiğini düşünüyordum. Fakat mouse altına SP gelince hiçte öyle olmadığına karar verdim. Mouse sanki ilk aldığım gibi. Çok iyi kayıyor. (Arkadaşlar fotoğraf makinamın pilleri bittiği için fotoğrafları webcam ile çektim)

Şık fermuarlı taşıma çantası.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

İlk bakışta SteelSeries SP

Nova Killer ile SteelSeries SP boyut olarak fikir verebilir.

Alt tabanlar soldaki SP sağdaki Killer. İkiside bu konuda çok iyi. Mousepadler masada kesinlikle kaymıyor.

Yine soldaki SP sağdaki Killer. Yüzey olarak SP daha pürüzlü bir yapıya sahip. Desen olarak daha şık gözlerinizi alıyor.

Diğer fotoğraflar.

Fotoğraf makinası pilleri bitmeden son uzaktan genel görüntü veren bir çekim yaptım. Boyut hakkında fikir olsun.

Son olarak. Mousepad, G5 ile harikalar yarattı. Killerdan daha kaygan oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim. Boyutları 320 x 270 x 3 mm. Alacak herkeze tavsiye ederim. Oyunlardaki performansını da yazıma eklerim. Sorunuz varsa burdan cevaplıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 13 Haziran 2008; 15:00:29 >

Fakir_çocuk

9 Haziran 2008; 16:10:10 

hocam nerden ve kaça aldın bunun yüzeyi nasıl bişey vede hayırlı olsun güzel inceleme hocam ayrıca vallahi seni kutlarım tüplünün tadını lcd filan vermiyo ya

Anarchy

9 Haziran 2008; 16:37:22 

steelseries ürünlerini tr'de alabileceğiniz tek adres www.shop4gamers.com

yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim mouse pad tamamen seçim meselesi fakat steelseries qck padlerin üzerine tanımam,özellikle düşük sensitivity ile oyun oynuyorsanız ss qck+ öneririm çünkü diğerleri gibi plastik değil kumaştır.

AMD 64 5200+ x2,MSI k9N ultra 2f,2*1 gb veritech ddr2 800mhz ram,Palit GeForce 8600 gt sonic+,Samsung 19" 932N+,Logitech mx518,SteelSeries qck+
FatalERROR!

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 17:00:35 

Ben http://www.ncstr.com/ burdan aldım. Shop4gamers da daha ucuzdu hatta şimdi indirim bile yapmışlar. Ama orda kredi kartı geçmiyor havale ile uğraşmak istemediğim için ncstr tercih ettim.

Anarchy

9 Haziran 2008; 17:18:01 

valla shop4gamers sağlam sitedir,hertürlü güvenebilirsiniz diye verdim,fiyatlarda gayet uygun yurtdışına kıyasla pek fark yok..

AMD 64 5200+ x2,MSI k9N ultra 2f,2*1 gb veritech ddr2 800mhz ram,Palit GeForce 8600 gt sonic+,Samsung 19" 932N+,Logitech mx518,SteelSeries qck+
hayri8688

9 Haziran 2008; 17:49:15 

www.ncstr.com biraz daha uygun sanırım bende S&S mouse aldım steelseriesden gayet memnunum

FatalERROR!

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 15:03:32 

quote:

Orjinalden alıntı: hayri8688

www.ncstr.com biraz daha uygun sanırım bende S&S mouse aldım steelseriesden gayet memnunum

Hayır shop4gamers.com daha uygundu. Tabi orda kredi kartı geçmiyor. Ancak havale ile alabiliyorsun.

Anarchy

13 Haziran 2008; 15:09:44 

2 site arasında aşırı fark yok ama mesela shop4 da sp ucuzken ncstr de qck serisi 5 ytl daha ucuz..

asyncore

13 Haziran 2008; 21:54:04 

Nereden alındığı konusu üzerinde fazla duruluyor gibime geldi. Daha çok ürünün incelemesine yönelik yazmak gerekirse...

Bir kere SP etiketi üzerindeki "Pro" sözcüğünü en baştan görsel olarak hakediyor gibi duruyor. Killer ile kıyaslanmayacak kadar pro bir görüntüye sahip.

G5 ile uyumlu olması harika. FatalERROR! ancak başka oyuncu fareleri ile de denemeler yaparsan (Habu gibi) daha da faydalı bir inceleme olabilir.
Ne kadar çeşitli fare o kadar iyi inceleme derim. Böylece oyuncular için referans bir SteelSeries SP incelemesi olur.

Son olarak da, Killer'ın 3 ay sonra ortasındaki kayganlığı yitirdiğinden yakınmışsın. 3 ay sonra bu incelemeyi de günceller misin? Böylece SP ile de benzer bir sorun yaşanıyor mu bilmiş oluruz.

İnceleme için teşekkürler...

Beklenti olmazsa, hayal kırıklığı da olmaz...
Anarchy

13 Haziran 2008; 23:56:03 

mous pad'de kesinlikle steelseries qck serisi öneririm,plastik padlerde kontrol tam hiçbirazaman sağlıyamazsınız,kumaşa geçin farkı görün arkadaşlar..

FatalERROR!

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 23:59:10 

Kumaş Pad de kullandım. Fps sever biri olarak Kumaş padlerle istediğimi bulamadım. Plastik padler tam kontrol sağlayamazsanız dersen genelleme yapmış olursun. Herkezin tercihi ve alışkanlığı farklı olabiliyor. Ben çok memnunum. Çok iyi kayganlık ve kontrol var. Sürekli FPS ve RTS oyunlarında deniyorum sonuç beklediğimden de iyi.

Master_Evil

14 Haziran 2008; 0:51:17 

hayırlı olsun bendede x7 var memnunum

Anarchy

14 Haziran 2008; 2:56:35 

fatal hocam valla ilginç ben cs oynuyorum sadece,plastik çok çabuk kirleniyor ve temizlemesi çok zor oluyor,kumaşta öle bi dertde yok ve kumaşta kendimi daha konforlu ve rahat hissediyorum özellikle 45x40 cm gibi bi ortamda..

FatalERROR!

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 17:34:51