Arkadaşlar forumda yaptığım uzun araştırmalar sonucunda FullHD'den vazgeçip HD-Ready bir TV almaya karar verdim.
Çünkü kullanım amacım genelde SD olacak.Oyun konsolu hiç kullanmazken arada bir internetten indirdiğim rip dizileri ve filmleri de izlemek istiyorum.Mümkünse PC'ye de bağlayabileceğim ve bu sayede dizi film izleyebileceğim 42" HD-ready panel önerilerinizi acilen bekliyorum.Çünkü 1 hafta içinde kesin kararımı verip almak istiyorum.Yazdığınız modelleri kısaca avantajları ve dezavantajlarıyla da belirtirseniz çok sevinirim.
aynı bende oyun konsolu kullanmıyorum sade sd yazınlar güzel göstersin ve lost hdtv.rip falan filan izleyeyim diyorum ama almışkende full hd olsun diyorum.hd ready seçimindeki etken ne oldu??beni de bilgilendirimisin?
burada okuduğum bir başlıkta şu an için fullhd'nin gereksiz olduğunu okudum.aradaki fark çok fazlaysa eğer hd ready almak istiyorum.ancak fiyat farkı azalırsa tabii ki full hd de düşünebilirim..
Güzel kardeşim full olsun ister herkes bizde öyle şöyle düşün 800x600 lük bir yayını 1920 x 1080 lik bir ekrana verdiğiniz zaman neler olur... ne olur söyleyim küçük ekrana göre küçük olan resmi tv ekrana oturtmak için büyütecek dağıtacaktır...bu da görüntüde bozulmalara sebep olacaktır ... ama aynı görüntüyü 1024 x768 veya 1366x768 çözünürlüğe yani hd ready tv lere taktığınızda görüntü daha düzgün olacaktır ... bu yüzdende yayınlar hd olmadıktan sonra full hd bir tv külşliye gereksiz olacaktır ...
quote:
Orjinalden alıntı: rafiel
aynı bende oyun konsolu kullanmıyorum sade sd yazınlar güzel göstersin ve lost hdtv.rip falan filan izleyeyim diyorum ama almışkende full hd olsun diyorum.hd ready seçimindeki etken ne oldu??beni de bilgilendirimisin?